Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Na televizi se už skoro nedívám a na pořady už vůbec ne. Když naše malá čumí na bednu a já kolem uklízím nebo pracuju na kompu, je tohle jediný pořad u kterého ji neprosím, aby to přepnula na nějaký seriál nebo film. Matonoha mi nevadí ani jako herec a ani jako moderátor. Hodnocení naprosto neodpovídá kvalitě, která je na dnešní poměry TV žumpy vlastně až nadprůměrná.55%. ()

junglewar odpad!

všechny recenze uživatele

Jedenkrát z večerní návštěvy kfc jsem se s kamarádem dopotacel domů a spatřil tuto kolosálně abnormaliní zhovadilost, ale co je na tom opravdu to pompézní je vlastnoručně a neustále do nekonečna aktualizováný profil pana Vojtěcha Nouzáka!!!!!! Kdo nedočte do konce, jako by nebyl. Protože, tento výjimečný muž, pro czechia úděl opravdu kus práce, Pan prezident Zeman bude moc připnout další státní vyznamenání za zásluhy. Congratulations! ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Univerzální předUliční žvýkačka. Proč uni - univerzální odpovědi jsou ,,sex a pivo", protože Češi jsou patrně hovada, co jenom mrdají a lejou. Soutěžící od nás, ze středu univerza, evidentně nemají univerzitu a Zmátlá noha je univerzálnější ektr, než jsem si myslel. Co už mu taky zbývá, s tím pionýrským táborem, co se mu doma nashromáždil. Nějak to živit musí. Jen pořád čekám, kdy to autorovi Otevřeného dopisu KSČM, jehož znění si dovolím nyní vložit - ,,Vážení a milí soudruzi, Piča piča kurva čurák mrdka čurák piča piča jebat cecky hajzl, piča mrdka vole kozy posraný, kozy pochcaný vole, rozmrdaná kunda, rozmrdaná piča, vyjebanej čurák, vyjebaná prdel, posraný prkno vod hajzlu, posranej splachovač vod hajzlu, zamrdaná klika vod kópelky, kunda piča piča, mrdat mrdat piča, piča kunda vyjebanej čurák. Závěrem mého dopisu milí soudruzi bych ještě rád doplnil chleba namazanej hovnem, chleba namazanej syflem, zasyflený cecky, piča kunda mrdat. Závěrem třikrát piča piča piča. S pozdravem, míru zdar, soudruh Ladislav Sedláček z Brna." - ujede, a nějakou vesnickou nanynu po její odpovědi, že nejčastěji používaným jménem pro kočičku je Alík, pošle do horoucí prdele její třímetrákové matky. Za tuto slastnou naději pálím dvě. A zdravím připravovaného cenzobota. ()

Kubiny 

všechny recenze uživatele

V nouzi se na to dá koukat, ale na zábavnou televizní show, to zábava prostě moc není. Vtipné jsou občas pouze odpovědi. Víc hlášek je od soutěžících, než moderátora. Matonoha je v tomhle naprosto mimo, neví co říkat, vtipy jsou zoufalé, snaha o napínání diváků přehnané. Tohle není milionář, má to být uvolněné a zábavné. ()

Meev 

všechny recenze uživatele

60%... Přijde mi to něco nového, něco, co tu ještě nebylo. Zajímavé otázky, týmy, načasování. Mě to baví. Souhlasím, Matonoha se do pozice moderátora asi nehodí, ale četl jsem tu narážky na jeho mluvu (s tím souhlasím), ale také na jeho neustálé vyptávání, jako kdyby cituji: "měl iq 10letého dítěte"... dělá to, aby pořad prodloužil a aby z něj něco bylo, kdyby to neříkal, nemusel by tam vůbec být a soutěž by měla 15 minut. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Soutěž se již dříve vysílala pod názvem 5 proti 5 na TV Prima. (Bernyz)
  • V jednom z rozhovorů pro TV Nova moderátor Tomáš Matonoha uvedl, že v průběhu jednoho natáčecího dne vznikne až pět dílů tohoto pořadu. (majky19)

Reklama

Reklama