Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2016, 60 min

Režie:

Matthias Schwab

Účinkují:

Marek Vašut (moderátor)
(další profese)

Obsahy(1)

Nejúspěšnější soutěž všech dob opět na TV Nova! Nové studio, nová pravidla, nový moderátor. Hrajte o 10 miliónů korun s Markem Vašutem. (TV Nova)

Recenze (82)

Laxik

všechny recenze uživatele

Není to špatné. Vašut kupodivu ujde, i když bych nikdy neřekl, že zrovna jemu sedne moderování Milionáře. Otázky se nám maličko zjednodušily, ale pořád cílí na univerzální znalosti z různých oborů. Takže zvažuju, že se přihlásím a doufám, že mě nevylejou na otázce za 10 000, která jak vidno obsahuje povinnou reklamu na nějaký (většinou sračkoidní) produkt TV Nova... ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Proti Vašutovi nic nemám, Čecha nenahradí, ale V. Čecha nemůže nahradit nikdo, ten byl prostě jenom jeden. Vašut si jede po svém a popravdě je to lepší volba jak Preiss nebo Hejma. Ale co to je proboha za skladbu otázek? Vědomostní soutěž degradovaná na znalosti průměrného diváka TV H@vna. Jestli se to po pár dílech nezlepší, půjdu s hvězdama ještě níž. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dozvěděl, že se soutěž opět rozjela, nelenil jsem a hned se přihlásil. Sice to asi nedopadne, protože jsem se přihlásil tři dny před premiérou, ale i tak mi to za pokus stojí. Ze všech soutěží byla tato jediná, která nabízela tak vysokou výhru pro soutěžící a současně byla vzdělávací, napínavá a zábavná pro diváky. Veliký podíl V. Čecha na tom, že měla soutěž skvělou moderátorskou úroveň, nemá smysl zmiňovat. Zatím jsem viděl jen jeden díl s M. Vašutem a s povděkem kvituji, že se nepouští do napodobování VČ a že je na něm vidět, že soutěžícím vcelku přeje. Přesto mi nepřipadá jako vhodná volba...ale je pravda, že mě nikdo lepší nenapadá. Asi je to jen o zvyku. Uvidíme kolik dílů TV Nova ještě natočí; resp. jak dlouho potrvá, než jí dojde trpělivost s těmi, kteří si odnáší vyšší částky. Změna pravidel nejspíš možná nebude, takže očekávám max. 15 pokračování. PS: kdybych se tam náhodou dostal...dám vědět ;o) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vašut se snaží to je sice pravda, ale plnohodnotně nahradit Čecha se mu nepodařilo. To snad ani nejde a ani bych mu to úplně nezazlíval – no každopádně si v mých očích po zpackaném Trosečníkovi napravil reputaci. To nové pravidlo se mi moc nelíbí, ale tak rozhodně jim připočítám k dobru, že tuto soutěž (kdysi velice oblíbenou) vrátili na obrazovky. Pořád lepší jak ta kvanta debilních rádoby seriálů (českých). ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelný charismatický Vladimír Čech byl sice jen jeden, ale Marek Vašut je myslím jeho důstojný nástupce, který s přehledem překonává všechny předchozí náhradníky V. Čecha. Možná to ale Nova s otázkami založenými na znalostech pořadů z její vlastní produkce malinko přehání. Nová nápověda je fajn, ale mám pocit, že někteří soutěžící úplně nepochopili, pro jaké situace je vhodné použít jakou nápovědu a zbytečně si tak plýtvají ty, které jim kýženou pomoc nakonec nepřinesou. 70% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Pořad byl natáčen v kulisách německé verze přímo v Kolíně nad Rýnem. (Bernyz)

Reklama

Reklama