Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2016, 60 min

Režie:

Matthias Schwab

Účinkují:

Marek Vašut (moderátor)
(další profese)

Obsahy(1)

Nejúspěšnější soutěž všech dob opět na TV Nova! Nové studio, nová pravidla, nový moderátor. Hrajte o 10 miliónů korun s Markem Vašutem. (TV Nova)

Recenze (82)

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Proti Vašutovi nic nemám, Čecha nenahradí, ale V. Čecha nemůže nahradit nikdo, ten byl prostě jenom jeden. Vašut si jede po svém a popravdě je to lepší volba jak Preiss nebo Hejma. Ale co to je proboha za skladbu otázek? Vědomostní soutěž degradovaná na znalosti průměrného diváka TV H@vna. Jestli se to po pár dílech nezlepší, půjdu s hvězdama ještě níž. ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Uvolněný přístup Vašuta a jeho šoumenství hodněkrát ocením, ale tady mi to moc nesedlo. Vladimír Čech všechno dělal s důvtipem, elegancí a byl to správný lišák, který diváka uměl dobře natahovat a soutěžícího zmanipulovat do zblbnutí, navíc znal jistý odstup, kdežto Vašut jakoby do soutěžících ryl. Ale není to špatné celkově, ale ta špatně načasovaná hudba a zpožděné osvětlení, to mi bodalo do očí i uší. Navíc prozradí odpověd ještě, než jí označí. I když se jedná o banální věc, kterou každý ví, nicméně tam se s účastníky nikdy v rukavičkách nezacházelo. Nicméně jsem ráda, že se Nova rozhodla oživit soutěž, která mě vždy bavila a není mi vůbec proti srsti se na to dívat i Vašutem, kterého mám docela i v oblibě. Je ovšem škoda, že Vladímír Čech už mezi námi není, protože s ním mě to nejen bavilo, ale dokonce jsem se i těšila. Jeho nejde nahradit, to je nemožné, ale že by Vašut nebyl důstojná náhrada, to si nemyslím. Jen ho pořád musím s Čechem srovnávat. ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Já bych řekl že nový Milionář je dokonce ještě lepší než ten starý s Čechem a Šmuclerem (o Preissovy nemluvě, ten byl příšernej}. Marek Vašut má velký charisma a uplně s přehledem to celý zvládá na jedničku. A se žolíkovou čtvrtou nápovědou je to ještě o fous zajímavější. Mám rád vědomostní soutěže, a nový Milionář za mě uplně v pohodě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vašut se snaží to je sice pravda, ale plnohodnotně nahradit Čecha se mu nepodařilo. To snad ani nejde a ani bych mu to úplně nezazlíval – no každopádně si v mých očích po zpackaném Trosečníkovi napravil reputaci. To nové pravidlo se mi moc nelíbí, ale tak rozhodně jim připočítám k dobru, že tuto soutěž (kdysi velice oblíbenou) vrátili na obrazovky. Pořád lepší jak ta kvanta debilních rádoby seriálů (českých). ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vašuta jsem měla vždycky ráda, ale na tohle se moc nehodí. Snaží se být až moc vtipný, ale je to spíš křečovité. Navíc, některé otázky jsou opravdu stupidní. A taky ta inovace je docela kravská. Tak jsem se na to těšila a teď mě to při sledování druhého dílu akorát rozhořčilo. Nicméně, je to prostě Milionář a ten v mém srdci zůstane spolu s Čechem. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Pořad byl natáčen v kulisách německé verze přímo v Kolíně nad Rýnem. (Bernyz)

Reklama

Reklama