Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2016, 60 min

Režie:

Matthias Schwab

Účinkují:

Marek Vašut (moderátor)
(další profese)

Obsahy(1)

Nejúspěšnější soutěž všech dob opět na TV Nova! Nové studio, nová pravidla, nový moderátor. Hrajte o 10 miliónů korun s Markem Vašutem. (TV Nova)

Recenze (82)

megan017 

všechny recenze uživatele

Uvolněný přístup Vašuta a jeho šoumenství hodněkrát ocením, ale tady mi to moc nesedlo. Vladimír Čech všechno dělal s důvtipem, elegancí a byl to správný lišák, který diváka uměl dobře natahovat a soutěžícího zmanipulovat do zblbnutí, navíc znal jistý odstup, kdežto Vašut jakoby do soutěžících ryl. Ale není to špatné celkově, ale ta špatně načasovaná hudba a zpožděné osvětlení, to mi bodalo do očí i uší. Navíc prozradí odpověd ještě, než jí označí. I když se jedná o banální věc, kterou každý ví, nicméně tam se s účastníky nikdy v rukavičkách nezacházelo. Nicméně jsem ráda, že se Nova rozhodla oživit soutěž, která mě vždy bavila a není mi vůbec proti srsti se na to dívat i Vašutem, kterého mám docela i v oblibě. Je ovšem škoda, že Vladímír Čech už mezi námi není, protože s ním mě to nejen bavilo, ale dokonce jsem se i těšila. Jeho nejde nahradit, to je nemožné, ale že by Vašut nebyl důstojná náhrada, to si nemyslím. Jen ho pořád musím s Čechem srovnávat. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Marek Vašut je nesnesitelný, jeho neustálé rytí do soukromí soutěžících je trapné a nemá v této soutěži dělat.Pokud si chce zvedat ego, měl by si udělat vlastní Talk show, tento pořad je pro jeho exhibicionismus krajně nevhodný. Otázky? No comment, raději celou soutěž zrušte, pokud takto pojedete dál. ()

Reklama

borohub 

všechny recenze uživatele

Bohužel Vladimír Čech nasadil laťku opravdu vysoko a myslím, že ať se nova bude snažit sebelépe tak nenajde adekvátní náhradu. Každopádně když to porovnám s ostatními tragédy co moderovali milionáře tak musím říct že ten Vašut není až tak špatný.. Snaží se být vtipný, ale většinou to vtipný není ale tak proč ne.. Soutěžící mě příjdou o poznání hloupější než byli dříve (až na výjimku paní která se dostala asi na milion a čtvrt, otázky jsou možná pro mnohý stupidnější, ale dost často odráží dnešní dobu, což ve starém milionáři taky dělaly (youtubeři bohužel patří do současné kultury a bohužel je to považováno za všeobecnou vědomost..). Pro mě je to stejná zábava jako starý milionář, věřím že se to časem okouká, ale zatím si to můžeme užívat. 80% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dozvěděl, že se soutěž opět rozjela, nelenil jsem a hned se přihlásil. Sice to asi nedopadne, protože jsem se přihlásil tři dny před premiérou, ale i tak mi to za pokus stojí. Ze všech soutěží byla tato jediná, která nabízela tak vysokou výhru pro soutěžící a současně byla vzdělávací, napínavá a zábavná pro diváky. Veliký podíl V. Čecha na tom, že měla soutěž skvělou moderátorskou úroveň, nemá smysl zmiňovat. Zatím jsem viděl jen jeden díl s M. Vašutem a s povděkem kvituji, že se nepouští do napodobování VČ a že je na něm vidět, že soutěžícím vcelku přeje. Přesto mi nepřipadá jako vhodná volba...ale je pravda, že mě nikdo lepší nenapadá. Asi je to jen o zvyku. Uvidíme kolik dílů TV Nova ještě natočí; resp. jak dlouho potrvá, než jí dojde trpělivost s těmi, kteří si odnáší vyšší částky. Změna pravidel nejspíš možná nebude, takže očekávám max. 15 pokračování. PS: kdybych se tam náhodou dostal...dám vědět ;o) ()

Travinho odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo vyhrál Superstar v roce 2009? Jak se jmenuje básník známý z rozhlasového seriálu rodinka? Který z uvedených youtuberů je známý tím, že tají svou podobu? Jak se jmenuje ulice v seriálu ulice? To je jen několik z mála otázek, které do vědomostní soutěže vůbec nepatří. Přiznám se, že hodně soutěží mě zklame třeba svým modelem, ale tady jsem absolutně zklamaný z otázek. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Pořad byl natáčen v kulisách německé verze přímo v Kolíně nad Rýnem. (Bernyz)

Reklama

Reklama