Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po snímcích ŽIVOT NENÍ KRÁSNÝ a JEHOVOVA POMSTA připravilo ZNK Productions zcela nový film pod názvem MÁMA MÁ RAKA, který se nese v duchu již zmíněných dvou kraťasů. Příběh se točí okolo alkoholika Kamila, celoživotního lůzra, jehož matka dostane rakovinu konečníku. Jelikož nemají peníze na operaci, tak se Kamil rozhodne vydělat kýžený obnos v ilegálních zápasech. Tento silný snímek je plný odvahy, vytrvalosti, opravdového přátelství a porozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

Hlavonozec 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem čekal hodně dlouho a samozřejmě to splnilo mé očekávání. Márty se, co se týče technického provedení, zlepšil hodně ve zvuku a obrazové kvalitě. A co se týče děje? To snad ani nemusím vysvětlovat. Prostě stejně bláznivá a zvrácená záležitost, která prostě v sérii ZNK nemůže chybět. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než ostatní řezníkovi filmy se spoustou zbytečných scén. O největší zábavu se tu postaraly většinou vedlejší postavy, které již zazářily v ostatních filmech. Dále také velice chválím nápad s poručíkem Danem a bojovou scénou z lesa. Lehce nadprůměrné s několika dobrými vtipy. Sledování určitě nelituji. ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

A máme tu hnedle další kousek od přímo od řezníka :o). To máš tak, když je v neděli 30 stupňů od rána, dítko u babky, to se pak kopří u podobnecj kokotin jedna báseň. Opět potěšila návštěva otce se synem Tomášem na zápase :o). Tihle dva sou kapitola sama o sobě. Příběh poutavější než Jehovova pomsta. Tenhle styl mi celkem sedí, je to sprostý, je to drsný, je to hnusný, ale má to rozhodně svoje kouzlo... ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

My, pre ktorých je lenivosť vlastne čisto filozofickým postojom (samozrejme na báze nihilizmu), by sme mali tento počin snáď aj oceniť. Kamil je chlap na pohľadanie (na jednoduché pohľadanie, voľne pohodený v každej najbližšej krčme), humor sa mu ale zadrháva. Jeho death metalový guru je síce zaujímavý a nedostatok končatín nahrádza výraznou charizmou, ale celkovo nie som spokojná. Ale ja nie som spokojná takmer nikdy, problém môjho posraného života to asi bude. ()

Lucas005 

všechny recenze uživatele

Márty se po za mě ne moc povedeném Jehovovy opět vrací do žánru, který mu jde, a se svým panoptikem bizarních postaviček opět přináší nějaké to šílené české buranské dobrodružství, tentokrát i s reálným pokusem o děj a propracovanější filmařinu. Škoda jen všech těch hluchých míst, kdy je potřebných Pohlovských vtipů po málu a člověk si začne všímat, jako je to celé filmařsky stále dost nedoladěné. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • V čase 25:16 je na detailním záběru vidět, jak si Kamil s poručíkem Danem plácají pravačkou, což není možné, protože poručík Dan má na pravé ruce pahýl. (DJDVD)
  • Film měl být původně natočen už v roce 2013, ale den před natáčením byl hlavní hrdina umístěn do psychiatrické léčebny. Vzhledem k pečlivě vybranému castingu se režisér rozhodl na něj s natáčením počkat. (venca163)

Reklama

Reklama