Reklama

Reklama

Velký útok zombies

  • Itálie Incubo sulla città contaminata (více)
Trailer

VOD (1)

Z dílny otce kanibalského subžánru Umberta Lenziho pochází horor, nepřehlédnutelný pro své naturalistické pojetí a oživení legendy jménem zombie. Na letišti má přistát letadlo s Dr. Kramerem z jaderné elektrárny, kde došlo k nehodě. Letadlo však nekomunikuje s řídící věží a na plochu je přivolána plně vyzbrojená vojenská jednotka. Po přistání se na překvapené vojáky vyřítí z útrob letadla tlupa hladových zombie, které nelze ničím zastavit. A tak si tlupa nesmrtelných monster dát nejprve předkrm v podobě vojáků a potom se neohroženě vydá poobědvat do televizního studia a nemocnice. Cestou zabíjejí vše živé a geometrická řada zombíků se nezadržitelně rozrůstá. Dokáže tyto nechutné nemrtvé vůbec někdo zastavit? (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Prostě strašná blbina. Ale jsem rád, že se mi film povedlo sehnat na dvd. Nenechte se zmást názvem, se zombies v pravém slova smyslu se zde nesetkáte. Jedná se o "nakažené". Prostě lidi jako ostatní, někteří vypadají úplně normálně, někteří mají nalepené nějaké ty masky (velice špatně zpracované). Používají předměty, střílí ze samopalů, řídí vozidla, týmově spolupracují atd. ... Takže "tradice zombies" je zde úplně pošlapána, ale pokud je berete jako "ty nakažené", pak je to ok. No musí se uznat, že film má výbornou typicky italskou dobovou horrorovou hudbu, která dodává hodně na atmosféře. Celé je to hodně akční, prostě na začátku se vyvalí hromada zombáků z přistanuvšího letadla a už se jede...vraždy, mordy, střílení, sekání, bodání, řezání, cucání krve, pár vyjímečnějších gore záběrů se také najde. Akce až do konce. Jenže ... všechno otřesně a amatérsky zpracované. Gore efekty příšerné, herecké výkony tradičně "velmi nevýrazné" (řev některých obětí je ovšem skutečně nervy drásající...). Film by byl technicky i dobře zmáknut, kdyby se neobjevovali ti zombíci, jakmile jsou na scéně, nevěřícně kroutíte hlavou. Jistou kvalitu to ovšem v rámci starých gorefestů má a film by neměl být opomíjen a zapomenut, věřte že jsem viděl ještě mnohem horší ... ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

na csfd vladne zasada co ceske - to dobre .... ja tento nazor urcite nezdielam ... ked porovnam zanrovo zhodny film ...napr. Svankmajerov : Šílení a Nightmare City ,,tak mi jednoznacne vychadza ze Šílení ma asi 10% horrorových atribútov a Nightmare City 300% ,,,takze niet co riesit ...80 - 90 %,, originalna , prepracovana zalezitost ,,na mnoho filmov clovek mozno zabudne ..ale na tento urcite nie .... ()

Reklama

kosta73 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, jak jsme asi v páté, nebo šesté třídě s otevřenou pusou poslouchali vyprávění jednoho šťastlivce, jehož rodiče vlastnili video, o filmu, ve kterém na začátku vyskáče z vojenského letadla banda zombíků. Teď po dlouhé době jsem film konečně viděl. Musím říct, že mě rozhodně nezklamal, jak se mi to docela často v podobných případech stává. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

V tomhle dílku jsem hledal alespoň nějaká pozitiva, ale nic jsem nenašel. Směšné masky, pitomí hlavní představitelé, slabý scénář. Hlavní myšlenkou bylo asi ukázat co nejvíce ženských poprsí a litry falešné krve. Chirurg, vrhající skalpel, byl vskutku pro smích. Jinak tuny mrtvých, mraky polomrtvých a nikdo, kdo by je zastavil. Béčko nejhrubšího zrna. 25% ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

No to tedy bylo o dost horsi nez jsem cekal a to ma ocekavani byla opravdu malinkata!To co predvadi ucastnici nataceni(herci se to nazvat neda) byly katastrofalni,vykonu predstaveni na vanocni besidce mentalne retardovanych se zdaleka ani nepriblizili!Prace maskeru byla velmi jednoducha,postavit pred maskernu kybl hoven,kazdy komparzista tam strcil hlavu a vzhuru na plac,predstavovat krvelacne zombie!Ja ani nevim ,zac tu hvezdu davam,asi proto ze jsem priznivcem tohoto zanru. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Film bol zakázaný na Islande. (Paldiny)

Reklama

Reklama