Reklama

Reklama

The Call Up

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina online hráčů je pozvána na zkoušku nové videohry, která se odehrává ve virtuální realitě. Hráči mají za úkol zlikvidovat teroristy ve všech patrech budovy. Během samotné hry ale zjišťují, že budou muset bojovat o svůj holý život, neboť se smrt ve virtuální realitě rovná smrti v normálním životě. Podaří se jim přežít a utéct z budovy ven? (agentmiky)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (39)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Mám rád nezávislé režiséry a jejich nezávislé filmy, mají potenciál zabodovat a uspět, díky čemuž získají peníze a mohou svůj vlastní projkt rozject na plno. Takže tenhle film mně lákal, přeci jenom vidět hranou verzi Sword of Online (to je anime) v Rkové verzi, to nemůže dopadnout špatně. No a špatně to dopadlo, akce je zde sice tak nějak dost, ale chybí tomu adrenalin a zběsilost. Když děláte akční filmy, tak je jedno jestli je to Rko nebo PG-13, ale akční scény musí být dynamické a divák z nich musí cítit nezkrotnou vášeň. Pokuď akční scény tohle nemají, tak nemá cenu točit akční film. Tenhle film má špatné akční scény a o té bitce ani nemluvě, ano ke konci sice dojde na nějakou tu taktiku a delší přestřelku, ale neni to nic co by jedno nadzvedlo ze židle. Postavy které mi byli sympatické buď umřou a nebo se znich vyklubou zákeřní zmrdi, nebo zoufalci a u postavy která vypadá že zemře hned jak "hra" začne vydrží až do konce ? To jako vážně ??? Ohh ano to finální rozuzlení je sice dobré a dalo by se říct že i šokuje, ale když zbytek filmu stojí za hovno (slušně řečeno) tak ani dobrý konec to nezachrání. Jo a ta holka je blbá, ty peníze si přece mohla vzít, co by se stalo kdyby si je vzala ? Já bych si je vzal. Dejte radši Sword of Online, Log Horizon a nebo mého oblíbence Overlord, u něho to tvůrci bůhví proč zabalili v tom nejlepším, ale je to to nejlepší s touhle tématikou. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Film mne příjemně překvapil. Pustil jsem si ho v práci, abych měl sledování takového braku (jak jsem si původně myslel) alespoň placené. Jakožto fandu počítačových her mne potěšil i zajímavý koncept, ze kterého jsem nejvíc ocenil injekce na obnovení zdraví. Jinak herci byli dost prkenní, ale to v tomto případě nebylo nijak na škodu, jelikož mi alespoň tak nevadilo, že chcípaj rychlejc, než mozkové neurony po páteční kalbě. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Téma možná není nijak objevné, ale mě to bavilo. Díky tomu, že se hráči neúčastní nějaké sofistikované hry, ale obyčejné střílečky, má film celkem solidní tempo, novum v podobě přepínání z virtuální reality do herní místnosti mě bavilo a postavy, byť poněkud klišoidní, byly výborně zahrané neokoukanými herci. Fajn béčko a další z povedených debutů. 75% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Človek občas asi ozaj nemusí očakávať moc na to, aby bol príjemne prekvapený a aj reálne po dopozeraní spokojný. "The Call Up" ma nalákalo svojim nápadom, nakoľko som veľmi rád hrával hry a dokázal som im venovať fúru času. A mať tu film, ktorý človeka prenesia do FPS reality je pre mňa skutočne veľmi dobrá výzva. Osobne mi to dosť pripomenulo film Parallels. Nie témou ani nápadom, ale skôr len tým pocitom skutočného pohltenia, keď to človek sledoval. Kým ale "Parallels" bolo relatívne ťažko odhadnuteľné, tento film skôr trpí problémom plochosti a priehľadnosti. Nie je to komplexnosť príbehu, ktorá nás tu dostane, ale tá idea a jej spracovanie. Postavy mi trošku pripomínali hrdinov Cube. Vieme kto ako prvý umrie, vieme kto sa scvokne a začne ísť proti ostatným a máme aj veľmi dobré tušenie, kto nakoniec ostane nažive a ako hra dopadne. Je to okukané, ale zase to prostredie nás dokáže udržať. Takže to vie trošku občas tieto veci vyrovnať. Osobne by som možno ešte uvítal, keby tu nebola možnosť otvorenia helmy a aby sme boli neustále v tej virtuálnej realite. Tie časti sú oveľa zaujímavejšie, než keď vidíme hrdinov len v ich oblečkoch. Záverečný zvrat je tiež trošku predvídateľný, ale na druhú stranu sa priznám, že som to úplne neočakával. Pretože som si myslel, že by bolo rozumnejšie zo strany tvorcov, keby určitými smermi nešli. Nebudem hovoriť o čo ide, pretože by to bol veľký spoiler, ale jednoznačne je pravda, že bez toho twistu by to asi bolo zaujímavejšie. Celkovo som s výsledkom ale spokojný a možno by som sa k filmu aj niekedy vrátil. Minimálne to človeka navnadí si zahrať nejakú dobrú FPS. Ak už nič iné. Hodnotenie: B- ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tron, Kostka, Zabij, nebo budeš zabit...Vetřelci...při sledování se vybaví celá řada podobných snímků, což nakonec nevadí tehdy, když je film napínavý, zajímavý a dokáže diváka vtáhnout. Až na poslední čtvrthodinu snímek ničím nepřekvapuje, hráči chodí sem a tam z jednoho patra do druhého, občas se střílí, leč nic bombastického se neděje. Dokud nepřijde bomba. Jinak jsem přesvědčen, že ve válečném světě, kde rozhodují zbraně, žena těžko vyhraje nad muži. Lstí a svodem ano, jenže to není ten případ...hm, v tom jde rozhodně o sci-fi. Třetí hvězda za konec, jinak ovšem na jedno zhlédnutí naprosto dostačující. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama