Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey sa pred svojou svadbou vyberie na dovolenku so svojimi kamarátkami, pretože ju čoskoro čakajú iné povinnosti, a na kamarátky jej nezostane veľa času. Počas výletu ju poštípe neznámy hmyz, čo ale nie je ničím nezvyčajným, pretože počas horúčav je hmyz všade. Po príchode domov sa však na jej tele začínajú objavovať rôzne vyrážky a nedokáže prijímať potravu. Čoskoro zistí, že z dovolenky si priniesla oveľa viac ako len zážitky nahrané na kamere... (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že jsem moc nečekal, o to víc mě kousanec celkem potěšil a hned řeknu proč. Film si na nic nehraje a přesně ví co chce divákovi dát na talíř. Vše co chceme vidět u tohoto druhu filmu tu je. Rozklad, hnus, nějaké ty vraždy a strašně krásný pokoj hlavní hrdinky, který je čistý a ve výměně manželek by určitě byl vyhlášen jako pokoj roku. Snímek rychle uteče a jak naznačuje konec, možná se dočkáme i sequelu. V rámci možností nadprůměrný kousek do rodinky rozkladácích filmíků. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

To je tak, když má film dobrej potenciál, ale jinak toho ve filmu moc nefunguje.. krásná, ale nesympatická hlavní hrdinka, tuctová atmosféra, tuctovej scénář a ani práce maskérů se mi moc nelíbila.. nemůžu se ubránit srovnání s Mouchou.. Moucha je proti tomuhle učiněnej masterpiece.. velký zklamání.. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Bratríček Contracted-Thanatomorphose a Starry Eyes. Každý má leccos do sebe, každý se mi líbil a Bite není výjimkou. Plusem je, že nehnije pouze hlavní představitelka, ale i její apartmá a musím avízovat, že zde bych nestrávil ani minutu. Chválím solidní vizuál, super masky, trocha gore, fajn tempo a depresivní atmosféru. Tohle můžu 70% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže k tomuhle filmu mám hodně výhrad. Tohle je film u kterého lidi zvraceli a omdlívaly? Další nafouknutá bublina jako Umučení Krista(I když tam to bylo s násilím horší). Dalším problémem je snad nejstupidnější plakát co může bejt, vždycky když ho vidím dostanu záchvat smíchu. Nicméně film je klišé a takový malinký remake Mouchy. Ženská se mění v hmyz. Jediné z čeho vám může bejt ale špatně je je sliz kterým se nešetřil. Proměna je pomalá ale film až na pár scén(hlavně s milencem, hlavní postavy) to nenudí. Navíc jsem čekal že by tu byla nějaká psychologie ale není. Žádný charakterní postavy a tím pádem mi byly ukradený. Masky byly ale perfektní a vajíčka parádní, i když snové scény byly spíše srandovní. Další věc jsou konce. Ano řekl jsem konce. Proč přidávaly tu jednu scénu navíc? Bite se pro mě stal nafouknutá bublina která je zajímavá ale po týdnu si naní nevzpomenu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Bite“ rozhodně není scenáristicky tak dobrý jako film „Moucha“, ale po stránce trikové je to snímek velmi povedený. Gradace přeměny, a to i ve smyslu, co je zobrazováno prostřednictvím snů, je velmi intenzívní a nekouká se na to zrovna příjemně. Tohle ale považuji za silnou stránku filmu, protože tu primárně šlo o to ukázat, jak může být podobná transformace nechutná. A to vyšlo naplno. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Film je mierne inšpirovaný hororom The Fly (1986) a režisér Chad Archibald bol nadšený, že kritici jeho film prirovnávajú k tomuto dielu. (Marceloo)
  • Režisér snímku (Chad Archibald) dbal na zobrazenie zmeny fyziologického stavu hlavnej hrdinky Casey (Elma Begovic). Chcel toho dosiahnuť tak, že jej zoberie schopnosť rozhodovať o tom, kedy je pripravená na materstvo a namiesto toho musí po premene, kedy je poháňaná len inštinktami, chrániť milióny svojich vajíčok. (Marceloo)
  • Počas svetovej premiéry filmu na filmovom festivale Fantasia, dve osoby odpadli a jedna vracala. (Mathew234)

Reklama

Reklama