Reklama

Reklama

Thank Your Lucky Stars

Trailer

Obsahy(1)

Cílem tohoto muzikálu nebylo jen pobavit diváky, ale hlavně podpořit "Hoollywood Canteen", zábavný klub pro americké vojáky bojující ve druhé světové válce. Muzikálová čísla jsou pospojována jednoduchým dějem. Dva producenti připravují charitativní muzikálovou show a potřebují ji podpořit zvučným jménem. Angažují Eddieho Cantora, který však zkoušky ničí svou sebestředností a egoismem. Dva mladí a nezaměstnaní herci (Joan Leslie a Dennis Morgan) se snaží do show dostat, ale díky Cantorovi se jim to nedaří. Jejich přítel Joe Simpson (hraný též Eddiem Cantorem), řidič autobusu, je však Cantorovi tak podobný, že se rozhodnou provést výměnu. Ne všechno se však daří podle plánu. (mortak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak vzniklo to za WWII a nemyslim, ze slo len o muzikalove cisla, skor taky slusny muzikal na odreagovanie americkych vojakov bojujucich proti Nemcom : 70 % ()

Reklama

mortak 

všechny recenze uživatele

Dvě hodiny plné muzikálových čísel. Překvapivě je však zábavná i výplň mezi nimi, protože Eddie Cantor je skvělý komik, a zvládá svoji dvojroli zlého/dobrého Cantora perfektně odlišit a vypointovat. Protože cílem tohoto charitativního filmu bylo hlavně vydělat na Hollywood Canteen, objeví se tu v malých roličkách mnoho hvězd. Humphrey Bogart je tu necelou minutu, ale jeho výstup se docela podařil ("Hlavně ať se to nedozví mí fandové!"), a Bette Davis, která stála za vznikem Hollywoodské Kantýny, tu dokonce zpívá a tančí. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama