Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Středoškoláci Kinugawa Atsushi, Yufuin En, Naruko Io, Zaou Ryuu a Hakone Yumoto jsou opět tu, a spolu s nimi i druhá série anime Binan kōkō chikyū bōei-bu Love! (2015). A co že na chlapce čeká tentokrát? Boje s nepřáteli jsou na denním pořádku a jejich magická síla stále vzrůstá. Hoši se postupně učí nová kouzla a i jejich kostýmy dostaly novou podobu. Je tedy nejvyšší čas, aby se na scéně objevili i noví úhlavní nepřátelé. A vězte, že na ně nebudete čekat příliš dlouho. (EMIA)

(více)

Recenze (2)

SonGokussj

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[First Impressions]: Pokračování příšernosti z minula. 5 polonahých shounený bojuje proti přesýpacím hodinám, ke konci se magicky promění a s hůlčička, s hvězdičkami a úsměvy úspěš......... Kill it with fire!!! 1EP Drop Nehodnoceno ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vylepšená animace, nové kostýmy, nové přeměňovací sekvence, nové útoky, nová spojenectví i nepřátelé. Ale jinak je to úplně stejná oddechová blbůstka jako první série (jen ještě teplejší a ještě ujetější), opět celkem trefně parodující žánr Mahou Shoujo, a zároveň bolestivá připomínka, že v současné odpadní sezóně není moc z čeho vybírat. 4/10 ()

Reklama

Galerie (266)

Reklama

Reklama