foto

Akira Išida

  • nar. 2.11.1967 (51 let)
    Niššin, prefektura Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Batman Ninja
Bungó Stray Dogs: Dead Apple
Gekidžóban Nacume júdžinčó: Ucusemi ni musubu
2017 Chain Chronicle: Haecceitas no hikari – Dai 2 šó
Chain Chronicle: Haecceitas no hikari – Dai 3 šó
Drifters
Loco DD
2016 A.I. Love You
Chain Chronicle: Haecceitas no hikari – Dai 1 šó
Danganronpa 3: The End of Kibogamine Gakuen – Kibóhen (TV film)
Sinbad
The Manzai 2016 (TV film)
2015 BORUTO -NARUTO THE MOVIE-
Cyborg 009 vs. Devilman
Persona 3 the Movie #3 Falling Down
Šówa genroku rakugo šindžú
2014 Chain Chronicle: Short Animation
Kušimitama samurai
The Last: Naruto the Movie
2013 Amnesia
Kara no kjókai: Mirai fukuin
Persona 3 the Movie #1 Spring of Birth
The Manzai 2013 (TV film)
2012 Evangelion šin gekidžóban: Q
Kaizoku sentai Gôkaijâ vs Uchuu keiji Gyaban the Movie
Nekoben: Šitai no minoširokin (TV film)
The Manzai 2012 (TV film)
Válka knihoven: Křídla revoluce
2011 Gekidžóban anime Nintama Rantaró: Nindžucu gakuen zenin šucudó! no dan
Heart no kuni no Alice: Wonderful Wonder World
Lupin sansei: Či no kokuin – Eien no Mermaid (TV film)
Saijúki gaiden
2010 Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
Haruka naru toki no naka de 3: Owarinaki unmei (TV film)
Hen Semi
Princess Lover!
2009 Dogs: Bullets & Carnage
Evangelion šin gekidžóban: Ha
Gekidžóban Naruto: Šippúden – Hi no iši o cugu mono
2008 Džúken sentai Gekiranger vs. Boukenger
Eiga Yes! Precure 5 Go Go! Okaši no kuni no Happy Birthday
Gekijōban Kamen Raidā Kiba Makaijō no Ō
2007 Evangelium: 1.11 Monstrum
Gekidžóban Bleach: The Diamond Dust Rebellion – Mó hitocu no Hjórinmaru
Ginga tecudó monogatari: Wasurerareta toki no wakusei
Haruka naru toki no naka de 3: Kurenai no cuki (TV film)
Kiddy Grade I: Ignition
Kidó senši Gundam SEED Destiny: Džijú no daišó (TV film)
Lupin sansei: Kiri no Elusive (TV film)
Saijúki Reload: Burial
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Semifinal
2006 Kidó senši Gundam SEED Destiny: Kudakareta sekai (TV film)
Kidó senši Gundam SEED Destiny: Sadame no góka (TV film)
Kidó senši Gundam SEED Destiny: Sorezore no curugi (TV film)
Mai-Otome Zwei
Meitantei Conan: Tantei-tači no requiem
2005 Gekijōban Naruto: Daigekitotsu! Maboroshi no chiteiiseki dattebayo!
Kidó senši Gundam SEED Destiny Final Plus: Erabareta mirai (TV film)
2004 Galerians: Rion
Kidó senši Gundam SEED: Haruka naru akacuki (TV film)
Kidó senši Gundam SEED: Kokú no sendžó (TV film)
Kidó senši Gundam SEED: Meidó no Sora
2003 Sabumarin Nana Maru Nana Āru
2002 Gensómaden Saijúki: Kibó no zaika
2001 Alien 9
Gekidžóban Gensó maden saijúki: Requiem – Erabarezaru mono e no činkonka
Kao no nai cuki
2000 Isola: tadžú džinkaku šódžo
1999 Saijúki
Šišunki bišódžo gattai robo Z-Mind: The Battling Days of the „Šitamači“ Virgins
1998 Love & Pop
1997 Dennó sentai Voogie's Angel
Eikó e no Spur: Igaja Čiharu monogatari
Hen
Júwaku countdown: Akira
Rjúki denšó
Šinseiki Evangelion gekidžóban: The End of Evangelion
小倩
1996 Fire Emblem
Kendži no trunk
1995 Keiraku no hóteišiki Level-C
Tóma kidžin den oni
1994 Bakuen Campus Guardress
1993 Aoi kioku: Manmó kaitaku to šónentači
Boku no čikjú o mamotte
1991 Ichigatsu ni wa Christmas
Ranma ½: Chūgoku Nekonron daikessen! Okite yaburi no gekitō hen!!

TV seriály

2019 7 Seeds (TV seriál)
処暑 (E12)
大暑 (E11)
寒露 (E10)
další epizody (12)
Kakegurui XX (TV seriál)
2018 Devils' Line (TV seriál)
Gakuen basara (TV seriál)
Lord of Vermilion: Guren no ó (TV seriál)
Saredo cumibito wa rjú to odoru: Dances with the Dragons (TV seriál)
Thunderbolt Fantasy: Tóriken júki 2 (TV seriál)
Šin'ja! Tensai Bakabon (TV seriál)
Šokugeki no Sóma: San no sara – Tócuki rešša hen (TV seriál)
2017 Chain Chronicle: Haecceitas no hikari (TV seriál)
Classicaloid (TV seriál)
Dia no Ace: Second Season (TV seriál)
Jókai apáto no júga na ničidžó (TV seriál)
Mahódžin Guru guru (TV seriál)
Makeruna!! Aku no gundan! (TV seriál)
Nacume júdžinčó roku (TV seriál)
Saijúki Reload Blast (TV seriál)
UQ Holder! Mahó sensei Negima! 2 (TV seriál)
Šówa genroku rakugo šindžú: Sukeroku futatabi hen (TV seriál)
2016 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Binan kókó čikjú bóei bu Love! Love! (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Classicaloid (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Mirai hen (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Zecubó hen (TV seriál)
Divine Gate (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Time Bokan 24 (TV seriál)
Time Travel šódžo: Mari Waka to hačinin no kagakuša-tači (TV seriál)
Šódžotači wa kója o mezasu (TV seriál)
Šówa genroku rakugo šindžú (TV seriál)
2015 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Binan kókó čikjú bóei bu Love! (TV seriál)
Dimension W (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
Lance N' Masques (TV seriál)
Rokka no júša (TV seriál)
Sakurako-san no ašimoto ni wa šitai ga umatteiru (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Kiseidžú: Sei no kakuricu (TV seriál)
Nobunagun (TV seriál)
2013 Amnesia (TV seriál)
Blood Lad (TV seriál)
Danganronpa: Kibó no gakuen to zecubó no kókósei – The Animation (TV seriál)
RDG: Red Data Girl (TV seriál)
2012 Danši kókósei no ničidžó (TV seriál)
Kami-sama hadžimemašita (TV seriál)
Naruto sugoi dorjoku: Rock Lee no seišun Full-Power ninden (TV seriál)
Psycho-Pass (TV seriál)
Sword Art Online (TV seriál)
Širokuma Café (TV seriál)
2011 Fate/Zero (TV seriál)
Hen Semi (2011) (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
2010 Angel Beats! (TV seriál)
Heartcatch Precure! (TV seriál)
Magic Kaito (TV seriál)
Uragiri wa boku no namae o šitteiru (TV seriál)
2009 Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
Kemono no sōja Erin (TV seriál)
Kiddy Girl-and (TV seriál)
Pandora Hearts (TV seriál)
Queen's Blade: Gjokuza o cugu mono (TV seriál)
Queen's Blade: Ruró no senši (TV seriál)
Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
2008 Akane-iro ni somaru saka (TV seriál)
Casshern Sins (TV seriál)
ChäoS;HEAd (TV seriál)
Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Mnemosyne: Mnemosyne no musumetači (TV seriál)
Nacume júdžinčó (TV seriál)
Tošokan sensó (TV seriál)
2007 Džúken sentai Gekiranger (TV seriál)
Idolmaster Xenoglossia (TV seriál)
Kami-čama Karin (TV seriál)
Kótecu sangokuši (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Shining Tears X Wind (TV seriál)
2006 Gin'yū mokushiroku Meine Liebe Wieder (TV seriál)
Ginga tetsudō monogatari: Eien e no bunkiten (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Glass no Kantai (TV seriál)
Kekkaiši (TV seriál)
Kudžbiki Unbalance (TV seriál)
NANA (TV seriál)
Night Head Genesis (TV seriál)
Niši no joki madžo: Astraea Testament (TV seriál)
Rakugo ten'njo Ojui (TV seriál)
Šónen onmjódži (TV seriál)
Blood+ (TV seriál)
Nankurunaisa (E50)
Futari no Joō (E49)
Matenrō Opera (E48)
další epizody (38)
2005 Blood+ (TV seriál)
Shiroi Kiri ni Sasowarete (E12)
Dansu no Ato de (E11)
Anata ni Aitai (E10)
další epizody (12)
Erementar Gerad (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Mai-Otome (TV seriál)
Suki na mono wa suki dakara šó ga nai!! (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 Gakuen Alice (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Mai-HiME (TV seriál)
Saijúki Reload: Gunlock (TV seriál)
Tendžó tenge (TV seriál)
2003 Chrno Crusade (TV seriál)
D.N. Angel (TV seriál)
Gunparade March: Arata naru kógunka (TV seriál)
Mujin Wakusei Survive (TV seriál)
Narutaru: Mukuro naru hoši tama taru ko (TV seriál)
Saijúki Reload (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
2002 Kiddy Grade (TV seriál)
Kidó senši gundam SEED (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Spiral: Suiri no kizuna (TV seriál)
Šičinin no Nana (TV seriál)
2001 6 Angels (TV seriál)
Adžimu: Kaigan monogatari (TV seriál)
Final Fantasy: Unlimited (TV seriál)
Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
Kogepan (TV seriál)
Mahó šódžo neko Taruto (TV seriál)
Tales of Eternia THE ANIMATION (TV seriál)
2000 Boys Be... (TV seriál)
Dejimon adobenchâ 02 (TV seriál)
Gensó maden saijúki (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Megami kóhosei (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children (TV seriál)
1999 Digimon Adventure (TV seriál)
Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
1998 Android Ana Maico 2010 (TV seriál)
Seihó bukjó Outlaw Star (TV seriál)
Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Eien no toki (E25)
Šoku (E24)
Zen'jasai (E23)
další epizody (12)
1997 CLAMP Gakuen tanteidan (TV seriál)
Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Gassen (E11)
Tótoki mono (E10)
Ansacu (E09)
další epizody (10)
Mach Go Go Go (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Midori no Makibaó (TV seriál)
Slayers Next (TV seriál)
Taiho šičau zo: You're Under Arrest (TV seriál)
YAT anšin! Učú rjokó (TV seriál)
1995 Bišódžo senši Sailor Moon Super S (TV seriál)
Ninkú (TV seriál)
Nurse Angel Ririka SOS (TV seriál)
Šinseiki Evangelion (TV seriál)
1994 Captain Cubasa J (TV seriál)
Jamato Takeru (TV seriál)
1992 Cooking Papa (TV seriál)
Oyayubi hime monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace