Reklama

Reklama

Autumn Lights

  • Island Haustljós
Trailer

Obsahy(1)

Američan David pricestuje pracovne na Island fotiť krajinu. Prenajme si chatu na nádhernom, ľudmi opustenom mieste a popri práci chce upevniť vzťah so svojou priateľkou. Avšak tá ho po týždni opúšťa. David sa rozhodne pár dní ostať a vyčistiť si hlavu. A onedlho spozná tajomný pár, ktorý žije v luxusnom plážovom dome ned'aleko. (sochoking)

(více)

Recenze (7)

Aljak 

všechny recenze uživatele

V podstate nič také, čo by sme tu ešte nemali. Milostný trojuholník tvorený z oddaného manželíka, melancholického fotografa z cudziny, a ženy, ktorá sa zrejme vyžíva v motaní hláv (a tiež sŕdc) okolitých mužov. Akosi som myslel, že tamtá mŕtvolka napokon bude kľúčom k celej pointe príbehu, ale akosi to celé išlo do stratena a pointa napokon nikde. Hm, celkovo ma to akosi ničím nezaujalo, a o týždeň už si na nejaký Haustljós už nebudem ani pamätať. Nezaujímavé, nezáživné. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Zbytočná veda o tom, ako ženská pomotala chlapíkovi hlavu, div sa nerozplakal. Update: Napísal som túto vetu a udelil dve hviezdičky. Avšak pri písaní obsahu mi to všetko zrazu trklo, až som sa zarazil... Ihned' som šiel s hodnotením nahor! ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, místy nudnější pasáže, ale nedívalo se mi na to špatně. Příběh není ničím originální, jedna lamačka srdcí, která je ztracená a neví co se sebou a tak manipuluje s muži (a všichni to vědí), její oddaný manžel, který jí i přesto všechno nesmírně miluje a obdivuje a potom náš pan fotograf. Líbilo se mi prostředí, ve kterém se příběh odehrával, bylo tak depresivní a osamělé. Nevidím tady ale nic mysteriozního a vůbec jsem nepochopila význam postavy sebevražedkyně. Průměr. ()

barteca 

všechny recenze uživatele

Psychodrama v melancholické krajině Islandu, mysteriózního tam není nic, nevěrnická klasika a rozervanost rozmazlených nihilistů. Čekání na konec bylo nekonečné. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Zvolna plynoucí drama o třech hlavních a několika dalších, méně důležitých postavách, zasazené do krásné, melancholické islandské přírody, okořeněné jednou zdánlivě nepodstatnou sebevraždou. Jedna žena, totální citový sobec a dva muži, kteří by se jí zcela obětovali. ()

Reklama

Reklama