Reklama

Reklama

Sežráni zaživa

(festivalový název)
  • USA Eaten Alive (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zchátralý hotýlek na turisticky atraktivním místě se během jednoho večera změní ve vražednou spirálu, kterou rovným dílem pohání krokodýl v nedalekém močálu a šílený válečný veterán, toho času vedoucí hotýlku. (5150)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ano, Hooper se pokusil do filmu propašovat trochu jiného prvky, jsou zde scény, které jsou výrazně povedené, hlavně hon malé holky s kosou v ruce, ale najednou si uvědomíte, že tohle se vlastně zas tak moc neliší od „Texaského masakru motorovou pilou“ a sám Hooper se tak tři roky po svém veledíle začal vykrádat. Samozřejmě, měl na to právo, dělali to i jiní a mnohem hůř, ale v současné době už tenhle snímek u většinového publika nejspíš neuspěje, a to hlavně pro absenci příběhu. Těch pár opravdu dobrých scén to nezachrání. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že TEXASKÝ MASAKER nebol iba náhoda. Tobe Hooper opäť vie poštekliť nervy a u niekoho aj žalúdok a vzpriamene kráča až do pre niekoho neznesiteľne vygradovaných záverečných minút. Nieje to TEXASKÝ MASAKER, ale akosi podvedome cítite, že je to vlastne o tom istom. Rázne a ostré. P.S. To decko si vo filme fakt ´´užilo´´ - a to nemyslím len ako filmová postava. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Po naprosto geniálním TCM, Hooper natočil další buranský horor a i v něm ukázal, že se nebojí natočit film po svém... Extrémně bizarní kousek plný šílených postav (zejména psychopatický buran s kosou a nadržený Robert "Freddy" Englund stáli za to), odhalených koziček a docela brutálních vražd (tady Hooper narozdíl od TCM hodně přitvrdil a krví nešetřil)... A když k tomu člověk připočte hladového krokodýla a parádní atmosféru (na konci filmu ne nepodobnou TCM), vyjde mu hodně originální horor, na který se rozhodně stojí za to podívat... ()

topi 

všechny recenze uživatele

Typický příklad toho, že Tobe Hooper na začátku své kariéry prostě uměl. Pozdější jeho tvorba už stála za prd, nebo ani za ten prd ne. Tohle je prostě atmosféra, šílenost a hlavně nehorázný psycho, umocněný ještě šílenějšími industriálními zvuky ne nepodobných jako v Texas chainsaw massacru. Však také autor hudby je sám pan režisér, stejně jako u Texasu. Šílený zvuky se ještě střídají s klasickou vidláckou country kotlíkářskou hudbou, která tam pořád hraje z rádia, bud v hotelu, nebo v bordelu, nebo na policejní stanici. Film je fakt řádně ujetej, když se v hotelu ubytuje páreček s malou holkou a ten chlápek začne vyvádět, že mu vypadlo oko a hledá ho po koberci, uff!! V hlavních rolí jsou pošahanej magor z hotelu, mladičkej "Fredy Krueger", pár nadherných kozatých holek, policajt, malinká holčička, kosa, hrábě a roztomilej krokoušek. Překrásnou roli má hlavně špinavej hotýlek a jeho okolní prostředí včetně "výběhu" pro krokodýla. Masakrozní hustej špinavej uchylnej film, ovšem ne pro každého. Ještě bych zapomněl na Snoopyho - chudáček malej. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další klenot z Video Nasty.Nechápu tak nízké hodnocení.Vždyť je to CRAZY.Hlavní psychouš je skvěle zahranej a najde se tu i pár dalších ulítlejch postav.Navíc nápad s domácím mazlíčkem v podobě krokodýla mi přišel geniální.A jestli někdo namítá něco proti vzhledu krokodýla tak ať se koukne na rok vzniku.Jinak vše zde pěkně a obsáhle popsal uživatel Flipnic.A já s ním souhlasím ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Volně založeno na příběhu o Joe Ballovi (známém také jako modrovous z jižního texasu nebo krokodýlí muž). (Chatterer)

Reklama

Reklama