Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

DjPeter

DjPeter (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ano, Arnie je len čeršnička na torte, na konci filmu, všetko sa točí okolo Tarana Killama! Arnieho si pozval,aby sa zviditeľnil!

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

DjPeter

DjPeter (hodnocení, recenze)

Polodokument, Arnie tam skoro nehraje, až na konci v nejakej 70 minúte. Arnie je v celom filme maximálne 10-15 minút a je zábavný, malá rolička...Taran Killam to celé napísal, režíroval a aj tam hraje, Arnold je len doplnok!

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Uživatel DjPeter smazal svůj příspěvek.

Donobonolono

Donobonolono (hodnocení, recenze)

Lacike

Ty jsi retardos. Je to komedie a ty rozumis anglicky jako rudy trencle, tak co z toho asi muzes mit, kor kdyz to rychle preskaces. Inu jsi mentalni ostuda.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ja som to zbezne preklikal. Je to este trapnejsie ako trailer. Ale pokial sa ti pacil Arnie v zenskych satach v Juniorovi, tak si uzijes aj tento skvost, ked si taky hardcore fanda Arnieho. 

na příspěvěk reagoval Donobonolono, stuntmanMIKE

Donobonolono

Donobonolono (hodnocení, recenze)

DjPeter

Cameronovi verim. Je to filmovej genius a jestli je pravda, ze by Arnold mohl hrat cloveka, ktery vyrobil termnatora a dal mu svoji podobu, tak by to mohl byt zajimavej filmik, ktery by dobre zapadal do puvodni serie.

Hrr.nec

Hrr.nec (hodnocení, recenze)

Pletu se nebo holka z ruských dvojčat je Allison Tolman, co parádně vystřihla šerifku v první serii Farga? Jen, že není uvedena mezi herci ...

Donobonolono

Donobonolono (hodnocení, recenze)

Sabrewulf , Lacike

Blbej si rozumí s blbcem. To je stará pravda hňupové, takže z vás můžou být dobrý kámoši jak hrom, něco jako Jerry a Tom. Vy jste tak dobří, že poznáte kvalitu filmu z krátkýho traileru. Lůzři.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tebe proste zrazu sadol ten nevtipny pseudohumor v tom traileri. Pritom stare pecky ako Policajt zo skôlky a Dvojcata si odjebal. A ze vraj Arnieho fanusik. He.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak jasně jde to rovnou na DVD tak je jasný, že to nebude úplně epic, ale zase to jak to tady někteří přirovnávali k asylum je dost mimo...

na příspěvěk reagoval Lacike

Reklama

Reklama