Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečné vztahy na nás číhají na každém kroku, ať už jde o vztahy v záporném slova smyslu, tak i v tom kladném. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých však mohou vstoupit nepřejícné osoby. Anebo když jde tzv. do tuhého, lidé se mohou hádat, ať už doma nebo v práci, a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným... Nový pořad TV Barrandov tak tedy není pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně, o vztazích, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (220)

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně, na "Nebezpečné vztahy" se dívám, protože se u nich vždycky neskutečně pobavím nad fantazií scénáristů, ale moralizující Honzík Musilů, psycholog s doktorátem snad ze všeho, z čeho doktorát mít lze, by se měl zamyslet, do jaké karikatury? kreatury? se stylizuje. A to jsem ho kdysi dávno v dobách "Áčka" měla ráda, fuj. ()

ProfesorJJ

všechny recenze uživatele

Přehlídka odpadního materiálu. Takový hyenismus se v TV jen tak nevidí. Barandov se opět předvedl. Nahrané , amaterské , diváci jsou masakr. Scénář je jednoduchý. Ukažou vám co se stane , dají reklamu , pak se to stane. Pak zase ukažou co se stane po reklame...... a stále dokola a takhle se to vleče 40 minut. Jaký má smysl se na to dívat když vám vše vyzradí a nemá to žádný zvrat ? Opravdu katastrofa nebeských výšin. Asi jsem se hodně nudil , když jsem tomu dal šanci na 4 díly. Odpad jak vyšitý. ()

Reklama

Blackhawks odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo.. před lety všichni koukali na Chcete být Milionářem a Riskuj.. i když si o tom můžete myslet co chcete, tak to byla aspoň zábava, při které se člověk něco nového dozvěděl.. Je smutné že uběhla jedná dekáda a lidi jsou tak tupí a hltají tyhle mozek vymývajíci sračky !! Chtělo by to položit otázku.. co může být horšího než tohle ? Ale mám strach, že brzy příjde odpověď.. :( ()

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Hyenismus nejvyššího kalibru, který se nejen pase na cizím neštěstí, ale ještě se opovažuje ty lidi soudit a vnucovat jim ústy pana Musila (který do té doby, než se zamyslíte nad tím, co vlastně říká, zní jako starostlivý sympaťák) vlastní názory na to, jak žít jejich životy. Jestli je to sehrané, nebo ne, to vám nepovím, protože jsem u toho nikdy nevydržel déle než pět minut, ale už jen kadence, se kterou jsou nové díly tohoto pořadu vypouštěny do éteru, leccos naznačuje. ()

dkas odpad!

všechny recenze uživatele

To takhle jednou na služební cestě jsem v TV našel tento "výtečný" pořad. To je opravdu naprosté dno! Viděl jsem zrovna díl, kde se dva tatínci hádali s trenérem, že jim nestaví jejich fotbalový hvězdy. Honza Musil je hrozný moderátor, ale ještě horší jsou ti diváci. To trapné přikyvování, rádoby znalci, fuj, hnus. Nikdy víc :-) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama