Reklama

Reklama

Dítě z Osirisu

  • Austrálie The Osiris Child: Science Fiction Volume One (více)
Trailer 1

VOD (1)

Je doba meziplanetární kolonizace. Hamižná korporace experimentující na lidech se chystá zničit nově založená města, která obývají rodiny jejích zaměstnanců. Bývalý vojenský pilot Kane a zdravotní sestra Sy se setkávají na planetě odsouzené k zániku necelých 24 hodin před katastrofou. Oba znají děsivá tajemství Exoru a jsou si vědomi nebezpečí, ale rychlý útěk není řešením. Nejprve se musí dostat do hlavního města Osiris, kde žije Indi, Kaneova dcera. Začíná dramatický boj s časem a lidskou povahou. (Filmbox)

(více)

Diskuze

Vondrs

Vondrs (hodnocení, recenze)

takový potenciál to má krásnej vizuál to má ale tím jak je to rozsekaný do kapitol a přeházený tak to je otravný chvíli sledujem jak chlápek zdrhá z nebeský základny aby dole na planetě zachránil rodinu a chvíli sledujeme jak dementi vězni při útěku vipustěj i teraformační bestie který kdyby se nepobili tak by stejně zabily všechno živý na planetě jediný co mi teda absolutně nedávalo smysl a mohlo se teda udělat trochu inteligentnějc bylo to že voni tam maj klece ve který teda maj bejt ty vězni co je nechaj zmutovat ale voni tam daj únikoví "padací" dveře který vedou jen tak do nějaký co já vím laboratoře co je to za ptákovinu?!... pochopil to někdo kdyby to teda alespoň udělaly tak že by ty vězni teda nějak uprchly a vyhodily v celý věznici proud aby se dostaly ven a s tím by teda nevědomky vypustily i tyhle teraformační mutanty bylo by to určitě snesitelnější než to že ten jeden dement naschvál vypustí vobludu i kdyš neví co vlastně způsobil a eště se tím chvástá idiotek

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Teda tohle byl teda odpad... -_- 

Temný krystal kontra Atlas mraků... Ten otřesnej konec. 

Říkám si proč tohle někdo vlastně točí? 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

SeTTi

Já hodnotil film který ani nikdo nenatočil. Někdo ho ale, otevřel.. a tak mám doživotní ban na hodnocení. -_-

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Proč to jakra zase nejde hodnotit?

Pak člověk může dát na ta pochybná hodnocení a nekouknout se na to. Což je chyba. Na to, že to není z produkce velkého studia to je povedené sci-fi. Jen blázen to porovnává s filmy jako SW nebo Avatar.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel chaometic smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama