Reklama

Reklama

The Gate

Krátkometrážní / Akční / Fantasy
USA, 2016, 11 min

Recenze (6)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na amatérske pomery celkom pozerateľný bitkársky kraťas, ale žiadna veľká sláva to nie je. Doporučil by som to hlavne fanúšikom Amy Johnston. 5/10. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Že by RAID v ženským podání ? Akční jednohubka, která lehce podráždí ale nezasytí. Choreografie soubojů je průměrná. Stejně jako celej snímek. Slabší 3 hvězdy. ()

sirien 

všechny recenze uživatele

Obsah: Asia-style kung-fu mlátička s implikovanym angles/demons příběhem Constantinovského stylu. Dust Channel, YT link. Hodnocení: Trochu mě rušilo že sem tohle pseudo-urban-fantasy našel na scífkovym kanálu když mám náladu na scífka... stranou toho to je poněkud nelogické a bezduché, snaží se to o kombo Jackieho Chana s Bourne Supremacy a... a nevim. Pro mě to nefunguje, herci mi vůbec nepřijdou pohybově přesvědčivý, choreografie tak nějak funguje, až na to že pro mě vůbec nefunguje (teda, asi i fungovat může - když vám bojový umění nic neřikaj a přehlédnete fakt že tam půlka věcí vzniká šmelinovym kombem záběrů přes něčí záda, záběrů mimo akci se zvukama ran a hromadama střihů) a to je u příběhu který se snaží vyprávět skrze akci docela problém. ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

Jedna delší bitka s fešnou hrdinkou v hlavní roli. Nepůsobí příliš věrohodně, souboje jsou často natáčeny tak, aby v nich nebylo příliš vidět (záměrně kvůli zamaskování úderů jen na oko), občas se mihne pěkná technika, ale celková choreografie žádná sláva. Na amatérskou úroveň asi dobrý, ale rozhodně nejde o nic extra zajímavého. ()

Reklama

Reklama