Reklama

Reklama

Satan en prison

  • USA Satan in Prison
všechny plakáty
Krátkometrážní
Francie, 1907, 5 min

Obsahy(1)

Mladý muž je uvržen do cely, avšak díky svým kouzelným schopnostem si ji velmi záhy dovybaví dle svého gusta, a my brzy zjistíme, odkud onen um pochází. (Mr.Ocek)

Recenze (7)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Ďábel je odveden do vězení, které se vyznačuje tím, že se jedná o zcela holou místnost. No a protože on vždy rád dával na odiv svůj bezvadný vkus a stejně tam neměl co dělat, tak si pro sebe uspořádá malé kouzelnické představení, v rámci něhož vyndá z rukávu nejméně patnáct různých předmětů, jimiž si onu prázdnou místnost stylově vyzdobí. Je otázka, jak moc ho to bavilo, ale protože své triky předváděl celých pět minut, tak si tím asi příjemně ukrátil dlouhou chvíli, kterou si musel odbýt v chládku za nějakou svou lumpárnu, kterou předtím určitě spáchal v království nebeském. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Dokonalá alegória všetkých tých diablov, pozatváraných vo väzniciach celého sveta, ktorí majú v celách ako odmenu za neuveriteľné zločiny farebný veľkoplošný televízor, mobilné telefóny, počítače, vyberané jedlá a ak potrebujú aj exkluzívne krásky. Dozorcovia môžu soptiť, koľko chcú, na triky a fígle takýchto satanášov veru nemajú. Tí si dokážu spraviť raj aj v temnici. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Luxusně udělaný film s naprosto přeparádníma efektama a novou hudbou, která je lepší (ale stará také není špatná), já jsem celých pět minut na tu filmovou magii valil oči, navíc byl Satan docela charismatický chlápek. Pokud by měl být někdo nazýván Bohem, tak právě Méliés. To byl frajer, pane, a nikdy mě nepřestane přkvapovat. Další důkaz toho, že ty nejstarší filmy prostě nestárnou. Tohle je fakt filmová magie. 100%. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Fajn poučný film. Odteď, když mi zase někdy bude nějaký stařeček cpát ubrousek, nejdřív vyzkouším, zda prostírá jen jídlo, pak je ok, nebo i jiné věci (krb, židle, partnerku dokonce), pak ok není, jedná se o dílo ďáblovo. Tenhle test se samozřejmě dělat nemusí, pokud dědovi čouhají z pod čepice douhatánská tykadla, pak je vše jasné. ()

Reklama

Reklama