Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

5 komiků, 50 postav a 2 vlaková nádraží. Nová skečová show Ondřeje Sokola, Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmely a Martina Fingera... Na Hlavním nádraží v Praze se ujímá funkce nový generální manažer a s ním se nám představuje také celá řada postav, které s nádražím spojily svůj profesní a často i osobní život. Jako například dvojice pracovníků ostrahy, věčně přítomná majitelka butiku s oděvy, cizinec nabízející před nádražní budovou turistům nejrůznější zážitkové výlety, svérázný litevský taxikář, toaletářka se svou novou balkánskou posilou, ale také zaměstnanci drah i samotní cestující. Očekávání vize a směru, který chce nové vedení na Hlavním nádraží razit, tak již brzy ovlivní pozice všech těchto tragikomických figur i jejich další nasazení. (Česká televize)

(více)

Recenze (86)

patmull 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Česká verze Come Fly With Me od tvůrců Malé velké Británie. Trochu tomu chybí vtipnější momenty, ale možná to přijde v dalších dílech, ale potenciál v tom je. Je to takové správně buranské i reflektující naší spolešnost. Bohužel mám pocit, že tenhle styl humoru nemusí diváci pochopit a ti kteří to pochopí, nad tím ohrnou nosem. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

"Podívejte se, pane redaktore, takhle mi to trhá žíly, že se nějakému Rusákovi ztratil vlak. Takhle mi to zouvá boty, že se nějakému Rusákovi ztratí vlak!" Gába Koloťuk toužící po neschopence, senior toaletářka paní Hana, a tak bych mohla pokračovat ještě dlouho. Každá postava mě svými výstupy dříve nebo později začala bavit a s nostalgií jsem vzpomínala na první díly "Tele Tele", fakt. ()

Reklama

Hannibal1913 

všechny recenze uživatele

Velice kvituju, že Sokol a spol. zkouší tento styl pořadů a po odpornejch filmech, partičkách a kdoví jakejch píčovinách snad přechází na kvalitnější žánr. Ovšem toto se nepovedlo. Po 3 dílech jsem usoudil, že ani podstatně kratší stopáž oproti Pojdte se mnou létat, nezachrání tuto satiru od hodně, hodně slabýho průměru či spíše podprůměru. ()

verbal_cohle 

všechny recenze uživatele

Divím se tak nízkému hodnocení ve srovnání s Come Fly with Me. Myslím si, že se podařilo přenést náladu a myšlenky anglického originálu do českého drážního prostředí. Výborná práce kostymérek! Herci dobře pracují s hlasem. Jediný problém mám s tím, že většina scenek je pouze úsměvná (pár jich je až trapných {babka}) a nejvíc si na nich cením právě fyzické podoby postaviček a ne jejich monologů. Zábavný mi přijde pouze Darius Zmrt, Cameron White, ostravaci a občas securitáci. ()

Novom 

všechny recenze uživatele

Jedná se o čistou předělávku Come Fly with Me, jen je místo letiště pražské nádraží. Pro příznivce originálu dost dobré, pocit trapnosti a malosti je hodně podobný. A ač jsou některé vtípky dost prvoplánové, občasné narážky nutí k zamyšlení. Obávám se však, že to spousta lidí nepochopí. V britské verzi jsou všichni zaměstnanci taky dost velcí burani. Doufám jen, že bude úroveň růst, potenciál tu je. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (5)

  • Skuteční taxikáři chválili filmaře, jak oblékli Ondřeje Sokola, když hrál taxikáře Dariuse Zmrta. Jen prý bílé ponožky v sandálech chyběly. (Česká televize)
  • Když byl Martin Finger oblečen jako bezdomovec Vojtěch Klaus, tak se stávalo, že si k němu v parku před hlavním nádražím přisedávali různí lidé. Jeden z místních bezdomovců si Martinovi dlouze stěžoval, jak mu ty televizní štáby někdy lezou krkem. Martin, aby nevypadl z role a aby dodal své postavě autentičnosti, tak si s bezdomovcem zanadával na filmaře a jejich praktiky. (Česká televize)
  • Při natáčení se stalo, že si místní opilec všiml, jak míří kamera na Igora Chmelu převlečeného za reportéra Pavla Kožína, a začal různě prudit. Prudil tak dlouho, až to skončilo šarvátkou. (VSVB)

Reklama

Reklama