Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

5 komiků, 50 postav a 2 vlaková nádraží. Nová skečová show Ondřeje Sokola, Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmely a Martina Fingera... Na Hlavním nádraží v Praze se ujímá funkce nový generální manažer a s ním se nám představuje také celá řada postav, které s nádražím spojily svůj profesní a často i osobní život. Jako například dvojice pracovníků ostrahy, věčně přítomná majitelka butiku s oděvy, cizinec nabízející před nádražní budovou turistům nejrůznější zážitkové výlety, svérázný litevský taxikář, toaletářka se svou novou balkánskou posilou, ale také zaměstnanci drah i samotní cestující. Očekávání vize a směru, který chce nové vedení na Hlavním nádraží razit, tak již brzy ovlivní pozice všech těchto tragikomických figur i jejich další nasazení. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele nula87 k tomuto seriálu (6)

Nové vedení (2017) (E01) 

Hodně rozpačitý začátek... ()

Levně, levněji, nejlevněji (2017) (E02) 

Posun od prvního seznamovacího dílu znatelný, ne všechno se povedlo, ale dost scének vtipných a nápaditých... ()

To je bomba (2017) (E03) 

Takový jakž takž průměr. Některé scénky podařené, některé méně. ()

Návštěva prezidenta (2017) (E04) 

Drží si to ten koukatelný standard. Žádná bomba, ale dívat se na to dá, a dá se u toho místy i zasmát. Mě asi baví víc ta Ostrava než Praha... ()

Noční život (2017) (E06) 

V posledních 2 dílech definitivně došly nápady, které by byly vtipné. Scénky u psychologa už se jenom opakují, vynechali Ostravu, která mě bavila možná nejvíc a celkově ten dojezd už byl hodně zoufalý a křečovitý ()

Reklama

Reklama