Reklama

Reklama

Čínský obchodník

  • Čína Zhong guo tui xiao yuan (více)
Trailer 1

Yan Jian, mladý čínský IT inženýr, se dobrovolně vydá do severní Afriky, aby pomohl společnosti, pro kterou pracuje, vyhrát soutěž. Vítěz může vlastnit právo kontrolovat komunikaci mezi jihem a severem. Francouzský špión Michael pracuje pro Západ. Jeho šéf mu nařídil vycestovat do severní Afriky a vyhrát soutěž, což jim umožní ovládat velké nerostné zdroje Afriky. Pro úspěch akce najal nejlepšího žoldnéře v Africe, Laudera a bývalého generála Kabbaha. Yan odhalil jejich spiknutí. Je jediný, kdo je může zastavit. (TV JOJ)

(více)

Recenze (37)

kamil.i odpad!

všechny recenze uživatele

Čínska propaganda obhajujúca súčasné kolonialistické aktivity tejto mocnosti skrz "príbeh" hrdinu dokonalého čínskeho ľudu v "zaostalej" Afrike, kde zápasí s nenažranými Európanmi? K tomu si pomáha prestarnutým Seagalom a Tysonom? Navyše na slovenskom programe v prime time? Jdu blejt, velebnosti. V tom filme smrdí úplne všetko. Mimo Čínu tomu uverí snáď len slaboduchý divák. Doteraz som si myslel, že niečo takéto môže vzniknúť len v Severnej Kórei. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Okamžitě zastřelit scénáristu a choreografa soubojů! Tak blbě sestříhané a provedené souboje jsem snad ještě neviděl. Seagal úplně mimo, většinu jeho času ve filmu (cca 5 minut) si místo něj odbyl jeho dvojník. Mike je dobrý pouze v jeho pár soubojích, jinak přehrává až to pěkné není. Film má neskutečně přestřelenou stopáž. Zkrátka 2 hodiny trvající film totálně o ničem a ztráta času. Ale snad jim to za ty prachy stálo. 0/10. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Dvaja tupci pod nebom v nedejovej nechutnej, gycovej, sprostej, jednostrannej cinskej propagande, kde nefunguje zhola nic. Davno som nevidel sninok s pohyblivymi obrazkami, ktory nedava zmysel nielen v deji, ale aj postavach, namete, telekomunikacii. Film je tak odporny vo svojej celosti, ze nevedno ci vitazi trapnost, tupost, smrad. Ten film sa odohrava v neznamej krajine, s neznamymi obcanmi, s neznamym posolstvom a obchodom. Uvodna scena bitky dvoch starcov je marketing, ktorym sa cina snazi priblizovat. Cinania napchali do filmu vsetko a on to neuniesol. Pokoj tymto kmenom s Mikovym hrdinskym cinom. (Videne 08.02.2020, Jojcinema archiv) ()

klichem 

všechny recenze uživatele

Povedala by som ze to bolo horsie ako turecka telenovela. Ale od polovice filmu som pochopila ze to mam zrejme brat ako parodiu a vtedy sa moj nazor na to uplne otocil. No a nakoniec to bola pri plneni vianocnych kosickov a piti hoegaardenu aj prijemna zabava. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

No co si budeme povídat, nebýt Seagala a Tisona, tak by po tomhle filmu neštěkl ani pes. Jediné na co se v něm dalo dívat byla právě rvačka v baru, jinak to bylo dost zmatečný a to především v režiserském podání. Ačkoliv to bylo podle skutečných událostí, tak to byla nuda. Ale za tu bitku dávám 40% ()

panki9922 odpad!

všechny recenze uživatele

Vidieť to deň po návšteve kinopremiéry Tenet bolo trochu nešťastné načasovanie, pretože má celú stopáž štípali oči. Všetko počnúc réžiou a hereckými výkonmi, až po veľmi slabé bojové scény plné wtf momentov a kamerou, za ktorú by sa nehanbil hocaký epileptik. Veľmi slabé. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

je tam segal, je tam tajson, je tam pekná mladá cica, réžia a scenár je tan bin, je tam teda absolútne všetko čo môže len človek chcieť, nechápem prečo nedávate potom 5** ! r u retarded?! xD ()

entronov odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád Stevena Seagala, ostatní herci se mi také zdáli slušně vybraní, prostředí na natáčení krásné a kamera kvalitní, ale co nepřekousnu je ten šílený střih, kdy věty nedávají smysl, části konverzací jsou ustřižené a celkově to postrádá hlavu a patu. Upřímně to "dobré" hodnocení zde na CSFD těžce nechápu, je to za mě nejhorší film se Seagalem! ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

K filmu som sa dostal vďaka videu o jednom z najhorších súbojov kinematografie. Áno, ide o úvodný súboj Tyson vs Seagal (doteraz mi nie je presne jasné, prečo sa pobili). Keď som zaznamenal, že tento počin ide v telke, tak som si ho pozrel, mysliac si, že aj zvyšok bude taká kravina, až ma to bude baviť. No...začiatok újde, stred je taký vlažný, až nudný, a koniec je fajn. Seagalova postava zbytočná jak bravčové koleno na zjazde vegetariánov, za to Tysonova postava, hlavne vďaka koncu, celkom super. Čo sa týka čínskeho obchodníka, čakal som nejaké kung-fu chvaty, ktorými zdolá nepriateľských Afričanov, no nedočkal som sa. Bohužiaľ, nie každý aziat je hneď Jackie Chan. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Nové hodnocení. Zapomeňte na Stevena Seagala a jeho scény. Zde téměř není. Film jako takový má zajímavý děj. Přiznám se, že já to ale moc nepochopil. Hvězdiček 3 ()

Hajkovna 

všechny recenze uživatele

"Já jsem Čínský obchodník!" řekne hlavní postava, jehož herce našli někde v kanceláři v Pekingu, pravděpodobně v Megabudově sektor B oddělení 19. "Ne, to já budu Čínský obchodovatel." zašeptá obézní Seagal a pokusí se udělat piruetu. Samozřejmě neuspěje a je v dalším záběru nahrazen mladším, daleko štíhlejším a hůř placeným kaskadérem. "Nje tjak zhfurta." pokusí se vyslovit Mike Tyson a mrdne Seagala do ksichtu, na čemž Stevanovi vypadnou všechny zuby. Tedy, jeho kaskadérovi, jelikož Seagal nebyl na place ve stejnou dobu a tak museli kostrbatě sestříhat záběry tak, aby to nějak sedělo. No a zbytek filmu je o válce T-mobilu s Vodafonem nebo nějaký takový nezajímavý sračky. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Já nepiju!" Mike Tyson tady zbije Stevena Seagala! Blbost s IT inženýrem v hlavní roli. - 10%. ()

PhoenixTears 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat.... Celý film působil jako z dílny Asylum, hned na začátku Štefan Sekačka dostane nakládačku od Mikea Tysona, ( jako by to nestačilo, tak to ještě ke všemu ani není Steven Seagal ale „dablér“ Kevin Lee ), takže je Vám hned jasné, že to bude šíleně podprůměrné "Béčko", kde toho moc nenahraje. Velká slátanina, která nemá ani hlavu, ani patu co se celkového pojetí týče. Nejvíce mne asi dostala scéna na samém konci, když si Mike Tyson střelil do hlavy a padl k zemi s oboustranným průstřelem lebky a člen policie řekne..." zavolejte rychle sanitku, střelil se "... Prostě jeden nesmysl, za druhým... Jedna hvězda za Seagalovu odvahu, že vůbec do toho šel a za jeho NÁDHERNOU ČOKOLÁDOVOU SEKRETÁŘKU...Nikde jsem nenašel(a že jsem hledal), jak se jmenuje a kdo to vlastně je... ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době,Seagal dostane od někoho nakládačku,tentokrát od Tysona a pak se tam jen mihne.Chvílemi,mi to i připadalo reklamní video pro cestovku,takový hodně jednoduchý film. ()

Dr.Marek 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod proč na tohle koukat je, že Steven Saegal (kterýho mám jinak rád) - dostane konečně do držky. Ale tím to končí. Takže se přiznám, že jsem nedokoukal. Každopádně Mike Tyson výbornej. ()

Reklama

Reklama