Reklama

Reklama

Krtek a Panda

(seriál)
  • Čína Xiong mao he xiao yan shu (více)
Česko / Čína, 2016, 52x12 min

Scénář:

Xiaoyu Wu

Hrají:

Lei Zhang, Chao Wei

Obsahy(1)

Zažij nová dobrodružství s malým Krtečkem!
1. série 1. Přítel z dálky, 2. Uvítací večírek, 3. Krtkův nový dům, 4. Zajímavá past, 5. Ještěrčí ocásek, 6. Jak vyléčit draka, 7. Den objímání v lese, 8. Kdo dostane meloun
2. série 1. Co se to blýská, 2. Čí je to vajíčko, 3. Velký meloun, 4. Lesní olympiáda, 5. Pravý nebo falešný medvěd, 6. Šťastné kolo
3. série 1. Velké horko, 2. Záchrana před deštěm, 3. Nezvaní hosté, 4. Sezení na vejci, 5. Strom a knedlíčky, 6. Květinová soutěž
4. série
1. Tři kouzelné barvy, 2. Rybka v nesnázích, 3. Černobílá party, 4. Duhová zahrada, 5. Červený lampion, 6. Dědečkovy brýle (Magic Box)

(více)

Recenze (76)

DeJiF 

všechny recenze uživatele

Na začátek, moje hvězdičkové hodnocení je v ironii, takže to úplně ignorujte, když totiž vidím správný odpad tak je to prostě qalita. Ale teď už z pohledu člověka, který se na Krtečka díval jako malej, protože jak se tak na to koukám, tak z originálně kreslených dílů Krtečka, kde byla téměř vždy moc hezká zápletka a s Krtkem jsem si užil spousty zábavy (s výjimkou Krtek a maminka), se najednou stala podivná 3D animace, Krtek mluví a zápletky jsou jednoduché a až hloupé, takže se z velmi originálního seriálu stává klišózní animovaný seriál na styl Prasátko Pepa... ()

sikky 

všechny recenze uživatele

Není to krtek, je to další z řady animáků pro malé děti, kde jsou některé díly lepší a některé horší. Nesledoval jsem všechny díly, některé jen po očku, ale ani děti nechtějí seriál vidět znova, na rozdíl od mnoha jiných.  V naší rodině se říká, že když má někdo utrum, že má po hehe. Tak až chcípne panda, bude mít po Hehe krtek... ()

Reklama

kritkMd odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Zděněk Miler se obrací v hrobě. Jako malý jsem krtka zbožňoval; měl jsem jeho plyšáky, dvdčka, trička.. Teď když se podívám na toto chce se mi zvracet. Takové zneuctění. Vypovídá to jenom o zaprodanosti číně a rusku našeho prezidenta. Seriál i přesto že je z roku 2016 vypadá hůře jak původní lepší seriál z 60. let. Cápci v číně 3d animaci úplně dojebali, a aby to bylo i pro čínské publikum, přidali tam pandu. Toto, narozdíl od původního krtečka, bych nikomu ani dětem nepustil. Starý krtek většinou v sobě nesl nějaké zkryté zprávy pro děti například; chovejte se hezky ke zvířátkům a přírodě, města se rozrůstají na úkor lesů, atd.. Třešničkou, která vypovídá jak špatný tento pořad je vypovídá i to, že ho dávájí na barrandově. I soukupovi se z toho dělá na blití. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Ano, původnímu Krtečkovi to nesahá po kolena, ale není to o nic horší, než Máša a medvěd (těma se to asi nemálo inspirovalo), a všem těm Teletubbies, Mickeyho klubíkům, i všem těm (dětinským, zvráceným, či oboje) anime blbostem po dvoutisícím (Pokémony počínaje rokem 2002 nevyjímaje) to jednoznačně nakopává zadek. Dávám tři hvězdičky, a mám sto chutí dát ještě víc, na protest proti zdejším antikomunistům (resp. Sinofobům, Rusofobům, antizemanovcům, antiputinovcům,..., prostě kavárníkům), které by už měli konečně šoupnout do Bohnic nebo Černovic. ()

Agent24 odpad!

všechny recenze uživatele

Chudák Krtek ten dopadl. Pan Miller nikdy nechtěl aby s jeho Krtečkem pokračovali ve stejné animaci tuším no a tak hoši z Číny udělali hnuso-odpornou 3D animaci Krtka s Pandou. Vnučka pana Millera zaprodala národní dědictví a to doslova. Česko-Čínský hnuso-seriál, který Krtečka definitivně zabil!!! Čína už si brousila zuby i na Pata a Mata. Nakonec to zatím nevyšlo. Modleme se ke Krtkovi at mají Pat a Mat velké štěstí!!! ODPAD!!! 0%!!! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • V epizodě Zajímavá past se zvířátka dostanou z propasti díky krtkově schopnosti prokopat se půdou zpátky nahoru. Na samém konci záchranných prací však narazí na kámen. Přestože při rychlosti krtkova prokopávání by kámen mohli snadno obejít, místo toho jsou uvězněni, přemýšlejí, jak se dostat na povrch, a zachrání je až to, když lišák vrazí do kamene hlavou a ten se rozbije. (topi80)
  • Seriál obdržel velmi negativní hodnocení v České republice. (petr.koca)
  • V epizodě Šťastné kolo spadne mezi zvířátka pneumatika s diskem. Ve chvíli, kdy ji chce použít sova pro své hnízdo, však vidíme pneumatiku bez disku. V dalším ději je opět disk přítomen, ale na samém konci příběhu, kdy je nakonec pneumatika použita jako houpačka, opět ne. (topi80)

Reklama

Reklama