Reklama

Reklama

Krtek a Panda

(seriál)
  • Čína Xiong mao he xiao yan shu (více)
Česko / Čína, 2016, 52x12 min

Scénář:

Xiaoyu Wu

Hrají:

Lei Zhang, Chao Wei

Obsahy(1)

Zažij nová dobrodružství s malým Krtečkem!
1. série 1. Přítel z dálky, 2. Uvítací večírek, 3. Krtkův nový dům, 4. Zajímavá past, 5. Ještěrčí ocásek, 6. Jak vyléčit draka, 7. Den objímání v lese, 8. Kdo dostane meloun
2. série 1. Co se to blýská, 2. Čí je to vajíčko, 3. Velký meloun, 4. Lesní olympiáda, 5. Pravý nebo falešný medvěd, 6. Šťastné kolo
3. série 1. Velké horko, 2. Záchrana před deštěm, 3. Nezvaní hosté, 4. Sezení na vejci, 5. Strom a knedlíčky, 6. Květinová soutěž
4. série
1. Tři kouzelné barvy, 2. Rybka v nesnázích, 3. Černobílá party, 4. Duhová zahrada, 5. Červený lampion, 6. Dědečkovy brýle (Magic Box)

(více)

Recenze (76)

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus. Viděl jsem náhodou na odpadkoidní barrandovské televizi díl o pneumatice. Postrádá všechno, co Zdeněk Miler Krtečkovi vdechnul. Především jednoduchost. Milerova vnučka by měla dostat trest za vlastizradu. ()

oli9 

všechny recenze uživatele

Tu to zase všichni berou z pohledu, že na našeho krtka se nesahá. Vždyť je to úplně něco jiného, moje dcera krtka miluje toho českého ale když jsme už vše viděli zkusili jsme tohle. Jako pro dvouleté dítě už je dobře, že Krtek i panda mluví protože to dcera po nich opakuje. Baví jí to, příběhy jsou jednoduché, nelze to srovnávat s československým Krtkem ale odpad to určitě není ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Je jednoduche dat tomuto vecernicku odpad s tim, ze nam Cinani zneuctili Krtecka. Na prvni pohled nedustojne, prodat postavicku do Ciny, na druhy pohled ani nevim, proc o nej meli takovy zajem... Rodice, prarodice tuto spojitost asi nepoberou, na druhou stranu si myslim, ze detem se to bude libit jak v Cine, tak u nas doma. A pak, Panda a ostatni zviratka se ke Krteckovi chovaji pekne, asijske deti mozna budou mit o nas nejakou predstavu, ze alespon existujeme... Uplne bych tuto blaznivou koprodukci nezatracoval.-). ()

R3dy 

všechny recenze uživatele

Škoda ze ty komentáře tady nepíšou děti pro které je seriál určeny, protože jim se to fakt líbí,je jasný ze rodiče kteří zijou v nostalgii budou krtka s pandou kritizovat protože to není ten starej dobrej krteček na kterého koukali v mladí, já na nej koukal taky, taky sem ho měl moc rad a když se na nej podívám dnes s odstupem 20ti let tak je to “stejná blbost” jako nynější krtek a panda.skoda ze hodnocení tady není objektivní :/ ()

pantom 

všechny recenze uživatele

Za mě jde o sympatickou pohádku s chytlavými písničkami, která naše prcky baví. Nechci řešit, jestli je Krteček náš nebo zda jde o využití národního dědictví k propagaci Číny. Díky malým dětem vidím hodně animovaných pohádek a z těch nových u této jako jedné z mála vydržím s nimi. Proto hvězdu neubírám. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Milena Fischerová, správkyně autorských práv po Zdeňku Milerovi, na jaře 2019 po šesti letech vyhrála spor s autorovou vnučkou Karolínou. Odvolací soud potvrdil, že vnučka nemá platně uzavřenou smlouvu, a tedy nikdy neměla ke krtkovi licenci. Vytvoření a distribuce seriálu je tak protiprávní a pokud krtka užívají dále bez licence, mají podle autorského zákona vydat bezdůvodné obohacení, což je dvojnásobek běžné licenční odměny. Krtek a Panda však není jediný případ neplatné licence, až šedesát subjektů by mělo dědicům odvádět finanční prostředky, ale nic neodvádí. (Maulincio)
  • Seriál obdržel velmi negativní hodnocení v České republice. (petr.koca)
  • V epizodě Šťastné kolo spadne mezi zvířátka pneumatika s diskem. Ve chvíli, kdy ji chce použít sova pro své hnízdo, však vidíme pneumatiku bez disku. V dalším ději je opět disk přítomen, ale na samém konci příběhu, kdy je nakonec pneumatika použita jako houpačka, opět ne. (topi80)

Reklama

Reklama