Reklama

Reklama

The Midnight Man

  • Nový Zéland The Midnight Man
Trailer 1

V roku 1953 hrali tri deti tajomnú Polnočnú hru, pomocou ktorej prebudili krutú entitu. O viac ako šesťdesiat rokov sa dvojica tínedžerov úplnou náhodou dostane k tejto hre. Rozhodnú sa ju rozohrať, lenže to, čo sa začalo ako nevinná zábava, sa čoskoro mení v najhorší zážitok ich mladých životov. Démon z Polnočnej hry sa opäť vracia a túži po nových obetiach. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna je dobrá (parta děcek hraje jakousi hru vyvolá někoho poruší pravidla a 2 ze 3 umřou), ale pak to jde do kopru. Celé se to smrskne na partu 3 lidí co chodí po domě a stará se o tom jestli jim nezhasne svíčka jelikož pak můžou umřít. Pronásleduje je jakýsi démon, který jim první ukáže jak je zabije a pak je zabije. Hraje zde zhruba 7 - 8 herců z toho 2 zemřu hned na začátku. 40 procent za gore a epilog ten pobavil. P.s. pobavila scéna barva tvé krve je červená Alex a jakou barvu krve měla ta babka zelenou snad :-).nebo mluví o tom, že viděla sebevraždu vlastní matky a na konci dodá to byla poslední chvíle co jsem ji viděla to dá logiku snad, když byla mrtvá asi ji jako duch nenavštěvoval ne. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Vyloženě nemusím Horory na téma dům, tma, svíčky, démon, ale zde to zachraňuje celkem dost dobré Gore (Zmasakrování dětí hned v úvodu ? Váu !!) a atmosféra byla také celkem solidní. Postavy v podání těch dvou co hru otevřou nic moc, přišlo mi, že hrají  bez emocí, beze strachu. Potěší Robert Englund. Jako super pecka to není, ale když už si budu muset s buchtou něco pustit strašidelného ve 2 hodiny ráno, tak The Midnight Man nebude špatná volba a myslím, že se bude po tomhle Hororu i hezky usínat =) ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Postava Midnight Mana se nebála častěji ukazovat, tudíž bylo o atmosféru postaráno. Jen fakt občas nechápu, proč musejí mít ty postavy tak stupidní scénář. Námět zlověstné hry, která k postavám přivádí tajemného bubáka byl fajn. Aspoň to zase bylo něco nového. Lin Shaye bezpochyby skvělá, jako vždy.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to nemalo prepracovanejší príbeh a serióznejšie mysteriózne základy, pretože to strašenie a vôbec ten bubák ako taký nebol najhorší. Niektoré momenty príjemne zamrazili a atmosféra v nich celkom poskočila. Ale obsah bol len nejaký blábol o hre, ktorý nemal začiatok ani koniec. Celé mi to prišlo ako niečo vytrhnuté z kontextu a halabala pozliepané do príbehu. Lepší priemer. 65/100 ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tak jsme zkoušeli se ségrou a partou vyvolávat duchy v zamčeném pokoji při svíčkách. Údajně se povedlo někoho vyvolat, tak začalo vrzat okno, dveře a musel jsem okamžitě rožnout a vlézt pod postel. Dobrovolně bych to už, ani nezkoušel dělat a když už by se mě snažil démon očůrat a byla by to hra na čas, tak bych si ten čas kontroloval na svém chytrém telefonu. Dávám 80% ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama