Reklama

Reklama

The Hollow Child

  • Kanada The Hollow Ones (pracovní název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Samantha byla adoptována a je součástí nové rodiny, která bydlí v domě na samotě u lesa, ve kterém se v minulosti ztratilo několik dětí. Její nevlastní desetiletá sestra se také ztratí v lese. Naštěstí se však po pár dnech objeví před domem, stejně jako ostatní děti v minulosti. Něco se však změnilo, chová se divně. Samantha  je odhodlaná zjistit, proč děti v lese mizí a co se stalo její sestře. Podle místní legendy za všechno může přízrak zvaný Hollow Man. (jkpj22)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (24)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jsou temné bytosti, co vyměňují lidské děti za své, jakými jsou třeba víly nebo divoženky, a pak jsou temní lesní démoni, co potřebují lidskou schránku jako hostitele. Samantha udělá osudovou chybu, když pošle nevlastní sestru Olivii samotnou domů...přes les, protože po několika dnech se vrátí, ale Olivia to rozhodně není. Nejlepší je krásný temný les, občas potěší mysteriózní atmosféra. Osudy hlavních postav jsou předvídatelné, to ale příliš nevadí, stejně, jako že z temné bytosti toho moc vidět není. Ostatně když je ozářena, vyniknou laciné pixely, tudíž díky, že jich nebylo více. Na krev dojde, gore se leckde nabízelo, minimálně při práci s balvanem, ale kamera ho nestihla zachytit. Poslední záběr si mohli odpustit, páč i méně pozorný divák jistě konec pochopil. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Mám rád horory, inšpirované mytologickými báchorkami, tvorcovia The Hollow Child však v snahe pretaviť takýto námet do podoby úspešnej modernej žánrovky zamrzli kdesi na polceste... Predovšetkým to chcelo dopriať viac priestoru lesným bytostiam v ich prirodzenej podobe a nie všetko servírovať iba v akýchsi náznakoch. V tomto ohľade sa s podobnou tematikou lepšie popasoval napríklad britský The Woods z roku 2015. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kanadský snímek „The Hollow Child“ je za mě velmi příjemným hororovým průměrem. Není to film, jenž dovede vyděsit, ale je to film, který v sobě má takovou zvláštní, ne vyloženě strhující, ale spíše lezavou atmosféru, která se mi dostala pod kůži. A tak mě vlastně celou dobu bavilo dívat se, jak to dopadne, a to i přesto, že se tu nějaké velké zvraty skutečně nedaly očekávat. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

V lesoch sa stratí malé dievča. O pár dní sa síce nájde, ale je úplne iné ako predtým. Preto sa jej nevlastná sestra snaží prísť na koreň veci. Horor o podivných bytostiach, ktoré unášajú deti. Silnými stránkami sú určite pekná hudba v dostatočne strašidelnom lese. Aspoň pri týchto scénach som atmosféru vycítil. Postavy taktiež fajn. Len mám taký pocit, že z danej látky sa dalo vyťažiť omnoho viac. Už ma totiž unavuje to typické rodinné hysterčenie, pri ktorom hlavná postava všetkých naokolo presviedča o svojej pravde, a všetci ju majú za blázna, takže 99% filmu trvá, kým prídu k rozumu. Rovnako ten idiotský klišoidný záver si mohli odpustiť, pretože akonáhle z tej jaskyne vyšli, každému muselo byť v zlomku sekundy jasné, ako to asi dopadne. Ináč sa mi na to nepozeralo zle, myslím že 3 hviezdy sú tak akurát a nikomu ani ničomu tým neublížim. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Prostredie výborné , námet nie originálny ale tiež v pohode no celkové prevedenie nevýrazné a také nijaké. Herci zrovna sympatický neboli až na tú malú. Čo sa týka celkového dojmu tak na horor príliš slabé aj keď niekedy bol záblesk snahy a možno keby to mal niekto schopnejší tak by to aj bolo lepšie.Nato že film má "len" 92 minút tak sa tiahol celú večnosť: Škoda aj toho že tú históriu tých Hollows nejako viac nerozvinuli. Koniec maximálne klišé , nechápem prečo to už nemohlo ostať ako happy end no nevadí. U mňa za 2* a celkovo veľmi nedoporučujem aj keď zase taká katastrofa to nie je . ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama