Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary (Sabrina Kern) přichází do kláštera sester bohoslovných, aby zde nalezla útočiště. Ten vede pevnou rukou matka představená. Jenže klášter není zdaleka tak "svatý", jak se na první pohled zdá. Postupem času Mary zjišťuje, že se tu ztrácí chovanky a na světlo světa vyplouvají hrůzné věci. Tajemství a temnou minulost máme přece každý! (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu rovnou přeskočte úvodních 20 minut jelikož beztak o nic nepřijdete. Stačí, když budete vědět , že těhotná Mary jde do kláštera kde jsou těhotné ženské a ´´církev,, se o ně stará. Pak se to konečně rozjede a zjistíme, že to není klášter, ale místo kde se kupčí s miminy (podobný námět už jsem kdysi viděl v jakémsi hororu, ale tam rodily ženské v bordelech a v thrilleru kde pro změnu někdo unášel těhotné ženské a bral jim děcka)a ty ženské po porodu likvidují. Ty 2 hvězdy dám za gore (ustřihnutý jazyk, uškrcení pupeční šňůrou) jinak to nedává vůbec smysl jelikož to co si ty ženské prožijou z toho by potratily hned. Finální zúčtování taky nic moc mohly a měly se jí pomstít daleko více než jen tak, že ji zavřou do rakve a nechají ji tam zmagořit. Snad se Boousman v roce 2020 rozjede s rebootem Sawu daleko více. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Děj se odehrává v 50.letech v malm městečku Georgia. Těhotná mladá žena jmenující se Agatha hledá úkryt v konventu. To se jeví jako idylické perfektní místo se ukáže jako temné...a rozbíhá se pro diváka perverzní a přehřátá zábava. Vidíme široký a odvážný portrét tajné společnosti, ponechané vládou k zavedení svých vlastních zákonů. Pro mě to bylo až moc monotonní a nekonečné. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Úplně nechápu, proč se tu hned takhle zpočátku rozmnožila jednohvězdičková hodnocení, zas tak tragická St. Agatha určitě není. Hodně mi to snížilo očekávání, že jsem pak v průběhu filmu pořád čekal, kdy to konečně začne být tak nesnesitelné, ale nějak k tomu nedošlo. Jasně, Oscara za scénář film určitě nedostane, ale vídáme v hororových vodách mnohem horší zvěrstva. Bousman tentokrát dodává alespoň bezchybé řemeslo, jakž takž solidní herecké výkony (hlavní zlá jeptiška) a atmosféricky laděný hudební podkres, takže třeba v porovnání s příšerným 11-11-11 Agatha vítězí na všech frontách. Dějově je to debilní v detailech i v celku, ale ukažte mi jedno sofistikované nunsploitation ... a navíc, když se nad tím zamyslím jako nad podobenstvím komunity, která byla vyšší autoritou odstřižena od finančních prostředků, takže si musela najít nový model fungování, přijde mi, že nějaký základ smysluplného obsahu v tom je. Nechci znít, jako že ten film nějak vychvaluju, v hodnocení se pohybuju kolem pěti bodů z deseti, jen mi přijde, že ostatní dosavadní hodnotící se před projekcí asi zvlášť špatně vyspali a jsou až přehnaně přísní. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Od sestry agathy som čakal hlavne iný príbeh. Bol som prekvapený, že sa nejedna o ducharčinu, keď to začalo tak tajomne vstupom hlavnej hrdinky do kláštora, ktorý bol na odľahlom mieste a ani on, ani jeho prostredie nevyzeralo vábne. Na filme mi vadilo hlavne chovanie postav, ktoré má naozaj riadne iritovali svojim naivno detinským správaním. Finálny zvrat bol riadne nedomyslený, povedal by som, že bol celkom vypustený. Bousman je dobrý režisér, ale teraz to celkom nevyšlo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hudba prevzatá ako by z Prekliateho ostrova a potom chlap z obviazanou hlavou, ktorého by sa nezľakol ani Scooby Doo a pár psychopatických mníšok, ktoré zabezpečujú zájazd do uzavretej rakvy. Námet absolútne neoriginálny a za zábery mučenia pravdepodobne vykonávané na bravčovom karé patrí filmu aspoň jedna hviezda ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama