foto

Jayson Warner Smith

  • nar. Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Barry Seal: Nebeský gauner
Northfield
Thank You for Your Service
2016 Beacon Point
Christine
Kniha lásky
Zrození národa
2015 Hazardní hráči
Spatřil jsem světlo
2014 99 Homes
2013 Zprávař 2 - Legenda pokračuje
42
2012 Kóma (TV film)
2011 Footloose: Tanec zakázán
2010 Šťastný los
2009 Armáda jednoho
Jonesovi
The People v. Leo Frank
2006 Fatwa
2001 Zlomení
1991 Last Breeze of Summer

TV seriály

2017 Živí mrtví (TV seriál)
How It's Gotta Be (S08E08)
The Big Scary U (S08E05)
Mercy (S08E01)
další epizody (5)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Druhá šance (S02E16)
Živí mrtví (TV seriál)
Studna (S07E02)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
Welcome to Paradise (S06E03)
I'll Remember (S06E01)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Nekromant (S01E08)
Rectify (TV seriál)
2011 Let's Stay Together (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2006 House of Payne (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)

Dokumentární

2012 Final Witness (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace