Reklama

Reklama

Trapped

  • Indie ट्रैप्ड
Trailer

Chlapík menom Shaurya (Rajkummar Rao), typický kancelársky úradníček, sa jedného dňa ocitne v nezávideniahodnej situácii: byt na 30. poschodí, ktorý si narýchlo prenajal v opustenej budove, sa mu stane väzením. V zmätku totiž zabudne vytiahnuť kľúč z dverí, ktoré sa za ním zabuchnú. Bez jedla, vody a elektriny mu takmer bezvýchodisková situáciia začne pomaly udierať na mozog. Avšak jedno je isté: Shaurya sa v byte nechystá za žiadnu cenu zomrieť. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

misterz 

všechny recenze uživatele

Chudák chalan, ten ale dopadol... chcel lásku a ženu svojich snov, no dostal iba životnú lekciu, ktorou by veru nechcel prejsť nikto z nás. Evidentne, keď je človek zaslepený láskou a hormónmi, tak si nevidí na špičku nosa, ani napr. to keď ho chce niekto takto naivne oklamať... Jednoduché, no pritom atmosfericky hutné, čo malo za následok, že som po celý čas s tým chudákom súcitil a spolu s ním premýšľal nad nejakým tým riešením, a to aj napriek tomu, že miestami bolo jeho konanie mierne hlúpe. Tiež som sa prichytil pri myšlienke, že ako dobre, že ja ten jeho problém riešiť nemusím a že mne tá voda z vodovodu tečie. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem sice už párkrát napsal, že Indové moc neumí točit žánrové filmy, především pak v oblasti hororu, případně thrilleru, ale sem tam se objeví výjimka, alespoň taková, která se ke mně dostane a která je prostě dobrá. "Trapped" je toho důkazem. Chlápek se sice jen někde zamkne, ale ty následky jsou pro něj zdrcující. Krásně klaustrofobní film. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tedy řeknu vám, že bych nechtěl shánět v indický megapoli bejvák. Vlastně bych vůbec nechtěl žít v indický megapoli... Vlastně asi ani kdekoliv jinde v Indii, i když odtamtud pocházel sám spasitel lidstva Šákjamuni. Ale tenhle příběh moderního trosečníka uprostřed velkoměsta je naprostá pecka a já mám najednou po letech zase chuť do té Indie vyrazit, aspoň jenom na trip, na čumendu. Megavýbornej námět a působivá realistická zápletka, samozřejmě pominu-li občasné nerealistické jednání našeho uvězněného mládence. Třeba házení mobilem o zeď, když elektřina může přece zase kdykoliv naskočit. Nebo házení stolním ventilátorem proti kovovým dveřím. Nebo házení televize z balkónu, když po ruce je spousta jiných věcí na vyhození. Ale to jsou jen drobné nepodstatné detaily v jinak perfektně zmáknutém filmu. Po zhruba půlhodině jsem si říkal, o čem že to ještě asi tu další hodinu bude, ale nakonec mi to uteklo jako nic, protože scénárista mě nenudil ani chvilku. Proměna nesmělého jemnocitného vegetariánského decenťáka v přítele krys, lovce holubů, pojídače hmyzu a sběrače dešťové vody, je fascinující a vcelku i uvěřitelná. A melancholický konec se mi skvěle trefil do nálady. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Zákon schválnosti: keby bol bezdomovcom, tak ho nájdu hned' na druhý deň a s celým policajnám zborom z Bombaje ho vykopú na ulicu... Film je nakrútený veľmi zručnou kamerou a miestami i s dosť nechutnými scénami. Scenár je naozaj nápaditý a vynaliezavý. Hlavne tým koncom, pri ktorom som ani nedýchal, ma odrovnal. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Uvězněn uprostřed civilizace, kde vy vidíte všechno, ale vás nikdo. A stačí k tomu zablokovaný dveře bytu v rozestavěným činžáku v přelidněný Bombaji, zajímavý, že tohle ještě nikoho nenapadlo. I přes pár nudných, až úsměvných pasáží působil film přesvědčivě a nutil mě odhadovat, co Shaurya udělá. Moc se toho nenamluvilo, konec byl našponovanej a já spokojenej. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama