Reklama

Reklama

Man qing shi da ku xing

  • Hongkong 滿清十大酷刑 (více)

Obsahy(1)

Yeung Naai Miu si chce vzít za konkubínu služku Little Cabbage. To se ovšem nelíbí jeho zákonné manželce, která se rozhodne zakročit. Little Cabbage ale odhalí, že Yeungova manželka má poměr se synem místního soudce Lau Hoi-singem. V momentě, kdy Yeung odjede na dlouhou služební cestu, rozhodne se manželka služku provdat za místního vesničana Gota Siu-Taie, aby ji odklidila ze své domácnosti. Poté, co se vrátil Yeung, jemuž se tato situace pranic nelíbí a chce ji zvrátit, zakročí manželka ještě rázněji a s pomocí Laua Hoi-singa se rozhodne zbavit jak Little Cabbage tak svého manžela. Společně připraví léčku, na jejímž konci jsou Little Cabbage a Yeung obviněni z cizoložství a vraždy Gota. Pro oba tím nastávají krušné chvíle, jelikož je soudí Lauův otec, jemuž jde o zakrytí synova zločinu. Snaží se z obou obviněných dostat přiznání jakýmkoliv způsobem a za každou cenu. (KM Phoenix)

(více)

Recenze (29)

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

V jistých bojovnických žánrech bývá umění válečnické zveličováno do nadpřirozena. Chinese Torture Chamber Story zachází stejným způsobem s uměním sexuálním a právem útrpným. Sexuální techniky zvící ekvilibristiky připomínají neporazitelné chvaty, erotické pomůcky vstupují do říše roztodivných zbraní stejně jako mučící nástroje. Paralely mezi mužností (machismem) na jedné a mužností (machismem) na druhé straně by mě snad i rozradostnily, být to k zasmání. Komické srovnání násilí s důstojností (kungfu) a bez ní (mučení), by mohlo být pěkně kousavé. Být to k zasmání. Ba i ten nablblý příběh bych bral jako výsměch všem těm kungfu tupárnám, z nichž se zjevně poskládal. Být to k zasmání. Ale legrace nepřišla. Bojím se, že důvodem je až příliš dokonale přijatý styl martial arts filmů doplněný o pitvoření. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

I přes svůj skandální obsah a masakrální úvod je Chinese Torture Chamber Story v podstatě taková blbůstka, která se snaží diváka hlavně rozesmát. Film sice obsahuje řadu vynalézavých metod všelijakých mučení, hodně erotiky a divokého šoustání, ale všechno to podává s tak černohumorným nadhledem, že ho nelze brát vážně. Kor když při těch "nejromantičtějších chvílích" zní sladký soundtrack z Ducha, nebo při profláklé scéně souboje dvou létajících protějšků v korunách stromů, jenž se zvrhne v nekontrolovanou orgii finišující gejzírem spermatu. ()

Reklama

Natix 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná šílenost. Celých 90 minut filmu je hlavní hrdinka střídavě mučena nebo o*ukávána, případně obojí zároveň. To je vždy doprovázeno typicky japonským kňučením, které je ke konci už docela otravné. Naštěstí se film nebere vůbec vážně a některé scény jako třeba sestřelování krysy při močení nebo pověstný Kung-fuck jsou svojí neskutečnou ujetostí ohromně vtipné. Podruhé bych to ale už vidět nemusel. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Kultovní ujeté dílko, v němž se ve dvou scénách souloží tak vehementně, že jsem si ho musel pustit do sluchátek, abych se vystříhal soucitného pohledu mé spolubydlící :-) Vedle zběsilého sexu (kromě létacích radovánek se dočkáme i koitální vrtule a podzemního řádění), nekonvenčních sexuálních pomůcek, abnormálně vyvinutých chlapáků, nepoučeného diváka ještě překvapí (zhnusí) vynalézavé mučící praktiky (třeba na dřevěném "hanba" koňi s pohybujícím se obřím falusem asi nebude pohodlný posez). Průměrný filmový divák dá od snímku hned znechuceně ruce pryč. Po Chinese Torture Chamber Story sáhnou jen zvědavci a milovnící asijských úletů. Třeba dodat, film není žádné porno, ani S/M, nebere se vážně, je takový bizarně veselý, až laškovný. A solidně natočený. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jedno velký WTF. Většinu stopáže jsem absolutně nestíhal dění na plátně a jen se přitrouble tlemil, nebo přivíral oči a žasl nad nechutností toho mučení. Dostávalo mě, jak se během vteřin měnil žánr z bláznivé komedie na mučící hardcore film. Hlavní hrdinka je moc hezká a rvalo mi srdce co všechno si musela vytrpět. Pan režisér je pervert, ale za kug fu mrdání (přirážení toho chlápka vydává zvuky laseru), či mrdání s neviditelným mužem mu skádám obdiv. Jak zde píše Pomo, VELMI zvláštní filmový zážitek. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Doslovný překlad původního názvu je "Deset (typů) mučení mandžuské dynastie Čching" . (KM Phoenix)

Reklama

Reklama