Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luciana Alumbra (Ana Asensio) se přistěhovala do New Yorku, kde žije chudý život. Má dvě práce, ale ani jednu nezvládá. Kamarádka Olga (Natasha Romanova) jí nabídne práci za 2000 dolarů. Bude muset jít na tajný večírek a dělat společnici. Jenomže to není klasický večírek, jakým se může zdát. (HonzysKISS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

ciapok 

všechny recenze uživatele

nádherná herečka, ktorá to ešta aj napísala a natočila ! prirodzené, záživné zábery, úsporné dialógy, nenásilné stvárnenie vnútornej krízy, autentické postavy. V trillerovom jadre trošku rozvlečené a občas trochu inscenačná atmosféra, ale to sú jediné výtky filmu, ktorý možno ani nemal ambíciu byť takýto dobrý. A je aj na čo pozrieť páni ;) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám horor! Luciana je imigrant a New York místo, co požírá lidi. Luciana je stále bez peněz, ač se snaží vydělat, co se dá. Nemá na nájem, na kredit, na šaty ani na taxíka. To se ale jednoho dne změní, když jí kamarádka Olga nabídne záskok za sebe. Na jisté párty bude společnicí, které se nikdo nedotkne, ne, nebude dělat štětku, a přesto si vydělá. Kdyby měla zkušenosti s Rusy jako my, tak by musela vědět, že za tím bude něco nepříjemného. Do té doby zdánlivě obyčejné drama ženy ve velkoměstě se změní na noční můru. Musím říci, že právě tajemství, co na Lucianu čeká, dalo filmu patřičné grády. Vlastně už nekonečné čekání, kdy bude moci vstoupit železnými dveřmi na slibovanou párty, bylo k nevydržení. A k tomu vize s topícími se šváby! Spíše pro menšinové diváky. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Popravdě nechápu, co chtěl tímhle filmem básník... tedy básnířka... vlastně scénáristka  i režisérka Ana A. vlastně říct. Jestli se chtěla jen pochlubit svým tuze pěkným tělem a poprsím, mohla zvolit nějakou jednodušší formu, než se obsadit do hlavní role svého nesmyslného celovečeráku (i když krátkého). Přijde mi škoda, že tak parádní první poločas, solidně jedoucí ve stylu existenciálně silného sociálního dramatu, ze kterého nasajete atmosféru newyorských ulic skoro tak, jako byste se po nich prošli, je zaříznutý tak idiotskou... nebo lépe řečeno absurdní zápletkou poločasu druhého. Tos holka nemohla vymyslet něco rafinovanějšího a zároveň realističtějšího, než tuhle cvoklou "párty"? ()

Troniq 

všechny recenze uživatele

Americkej sen nakreslenej na Super 16mm filmu a tělech chudých přistěhovalek. Skvělá, autentická a vlastně dost nervydrásající jednohubka, kdy celou dobu sledujete spirálu ústící do solidního průseru s hlavní představitelkou a režisérkou zároveň v čele. Supertajný večírek pokoušel i moje nervy. A vlastně...dlouho jsem neměl pocit takový úlevy, když to Luciana zvládla... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Most Beautiful Island“ je dobrou ukázkou levné nezávislé tvorby. Podařilo se s herci neherci vytvořit solidní zápletku a ukázat, že ta někde, kam nevidíme, se dějí věci, které nejspíš ani vidět nechceme. Ne, film „Most Beautiful Island“ není nijak zásadně explicitní, ale odhaluje nepříjemnou tvář společnosti, do níž nejspíš nechceme patřit. Tedy já tam patřit nechci. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama