Reklama

Reklama

Snímek Siberia sleduje amerického překupníka diamantů Lucase (Keanu Reeves), který vyráží do Petrohradu prodat vzácné modré diamanty pochybného původu. Když se mu obchod záhy zkomplikuje, vydá se na Sibiř hledat svého partnera, který zmizel i s jejich diamanty. Tam se zamiluje do Katji (Ana Ularuová), majitelky sibiřské kavárničky. Čím dál více se zaplétá nejen do jejich vášnivého vztahu, ale také do zrádného podsvětí obchodu s diamanty, z něhož se nedokáže sám vymanit. Lucas zoufale hledá únikovou cestu ze světa, odkud již není návratu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

jioex13 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozmýšlel jsem, jestli dát hvězdu nebo odpad. Bohužel ve mě film nezanechal vůbec nic. Očekávání, kdy Keanu vytáhne nějaký chvat jako Neo nebo se objeví jako neporazitelný John Wick je v tomhle filmu úplně pasé. Scénář je tak klišoidní, že kdejaká tuctovka třeba s Cagem je v porovnání trhákem. Zkrátka hodina a půl úplně zbytečně ztracené. No a konec to totálně zabil ... ()

Oxytocin odpad!

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi jednou hvězdou a odpadem. Film, kde jsem napočítal 4 šukací scény (nepočítám scénu s Volkovem, kde si Reaves prohodí partnerky a nechaji kouřit péra), naprosto jednoduchý děj bez zvratů a gradace napětí a nakonec narychlo vytvořený konec, mě přes přítomnost oblíbeného herce nedá jinou možnost. ODPAD. ()

Reklama

Gimli 

všechny recenze uživatele

Siberia je v podstatě zklamání. Narazil jsem na to náhodně na Netflixu a doufal jsem v něco aspoň vzdáleně podobného Johnu Wickovi. Na druhou stranu je ten film zajímavý v tom, jak se tam téměř všechno odvíjí jinak, než by běžný divák jako já čekal. Dokázalo si to udržet mou zvědavost a pozornost po celou dobu, takže bych tento divný film úplně nezatracoval. ()

ElVory odpad!

všechny recenze uživatele

Jak snadno a rychle pokazit nadějnou kariéru? Vzít pár rolí za dobrý peníz, bez ohledu na to, co se vlastně bude dít. Už dlouho jsem neviděl film, který by byl tak plytký a o ničem, jako je Siberia. Keanu Reeves naprosto zklamal, i když takovéhle slátanině by nepomohl ani DiCaprio. Shrnuto a podtrženo, ztráta hodiny a půl z vašeho života 10% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Keanu jede do Ruska kvůli diamantům. Hledá tam svýho parťáka, mezitím najde pěknou barmanku, která ho chce. Pak si dá pomerančový džus, baví se o jeho ženě. On jí vezme do města, kde ho zase chce. A mezitím jde s kámošema barmanky lovit medvěda. Jak absurdně ten film zní takhle v textu, tak možná ještě víc vypadá ve skutečnosti. Není to thriller, nemá to pěkné prostředí, Reeves vypadá, že nechápe co tu dělá, romantika nefunguje v nejzákladnějších věcech. Alespoň za Ana Ularu je pěkná ženská. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se Winnipegu v Kanadě a v Rusku v St. Petersburgu. (ČSFD)
  • Značka vodky Sibirskaya Rosa – v překladu „Sibiřská rosa“, která se objeví ve filmu, ve skutečnosti neexistuje. (ČSFD)

Reklama

Reklama