Reklama

Reklama

Manželka a manžel

  • Itálie Moglie e marito (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Vztah dlouholetých manželů, uznávaného neurochirurga Andrei a ambiciózní televizní moderátorky Sofie, se ocitne v krizi. Po nevydařeném experimentu se manželé probudí v těle toho druhého. Přinuceni prožívat každodenní život svého partnera mají možnost vidět svůj vztah z úplně jiné perspektivy. Pomůže jim tato neobyčejná situace zachránit manželství? (Mirius FD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (23)

BGH 

všechny recenze uživatele

Obsahově průměrná, byť příjemná komedie, kterou táhne nahoru vynikající herecký výkon obou hlavních protagonistů (za který jsem zvažoval 4 hvězdičky). Tak skvěle zahrát chlapa ženskou a ženskou chlapa asi nikde jinde neuvidíte. Už jen kvůli tomu stojí za to film skouknout... ale vracet se k němu asi nebudete...za mě tak 75% ()

johnny01 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý film, ale prostě to není úplně ono. Oba herci hrajou naprosto úžasně a v tomto směru je to skvělá podívaná, i téma je v obecnosti dobré. Nicméně, pomineme-li nepovedenou hudbu, nedostatky filmu spatřuji v jisté žánrové rozkročenosti, resp. neukotvenosti. Suprová komedie, často se hodně zasmějete, ale je to na komedii příliš vážné... Přesto právě v tomto je film nejsilnější (možná škoda, že většina super okamžiků už je v traileru). Na drama i psychologický film je to příliš odlehčené... Je tam i romantika, ale často nedotažená... Film se konečně místy snaží i o sci-fi. Škoda je i některých rychlých nebo jen naznačených scén, které si divák musí domýšlet, pokud jejich smysl neunikne zcela. Více se soustředit na nějaký žánr (zřejmě komedii) a zapracovat na hudbě, mohlo to být mnohem lepší. Ale i tak, nadprůměrná komedie! ()

Reklama

Tawni 

všechny recenze uživatele

Měla jsem strach, že tolikrát omílané téma (výměna těl mezi dvěma lidmi, kteří se neustále hádají) nemůže být dobře a originálně zpracované. A italské produkci se to přece povedlo. Komedie je svižná a hlavně opravdu vtipná (což bohužel už dávno není u komedií zvykem). Po dlouhé době jsem se u komedie upřímně od srdce zasmála. Stejně jako minulý rok ve filmu Perfetti Sconosciuti, i tentokrát Kasia Smutniak ukázala, že opravdu má co nabídnout. Stejně tak Pierfrancesco Favino. Jejich herecké výkony byly perfektní. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skvělá romantická komedie z Itálie s perfektnímí herci a svěžím nápadem! Úspěšný chirurg a televizní moderátorka zažívají manželskou krizi a řítí se k rozvodu, ale při nepovedeném experimentu se každý probouzí v těle toho druhého a nejen, že naleznou k sobě opět cestu, ale vzniká i řada komických situací, především Kasia Smutniak zahrála chlapa dokonale. Bavil jsem se, po delší době fajn komedie.Příběh****, Akce>Ne, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 8/10. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Oddechová italská romantická komedie o prohození těl a myslí jednoho manželského páru, to je ve zkratce Manželka a manžel. Zápletka je to neoriginální a příběh přináší spoustu klišé. Proto velmi záleží na obsazení a zpracování. Obojí se naštěstí povedlo. Kasia Smutniak i Pierfrancesco Favino to zahráli výtečně a většina scén je povedených a také převážně vtipných. Ideální je italský dabing, ve kterém vyniknou dialogy. Jako fajn oddechovku na jeden večer mohu s klidem doporučit. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Kolem času 1:34:30,  v posledním televizním pořadu, je vidět, že když Sofia (Kasia Smutniak) sedí, má zapnuté oba knoflíky saka, když vstává, má jeden rozepnutý, a když sedí, má opět oba zapnuté. Přitom si je nerozepíná ani nezapíná. (johnny01)

Související novinky

Kino Lucerna zve ke snění s italským filmem

Kino Lucerna zve ke snění s italským filmem

29.11.2017

To nejlepší z italské kinematografie nabídne na začátku prosince putovní přehlídka XV. ročníku Středoevropského festivalu italského filmu MittelCinemaFest 2017. Česká republika se již popáté… (více)

Reklama

Reklama