Reklama

Reklama

Team Thor

  • USA While You Were Fighting: A Thor Mockumentary
všechny plakáty
Komedie / Krátkometrážní / Fantasy
USA, 2016, 4 min

Obsahy(1)

Parodické video od tvůrců filmu Thor: Ragnarok odkrývá, že hrdina Thor (Chris Hemsworth) během událostí filmu Captain America: Občanská válka trávil čas zcela civilně, a to na dovolené v Austrálii. Tvůrci video vytvořili k propagaci svého vznikajícího celovečerního filmu, poprvé bylo uvedeno 23. července 2016 na Comic-Conu v San Diegu a následně celosvětově online. (J.Connor)

(více)

Recenze (33)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Čtyř minutový důkaz poklesu kvality všeho od Marvelu po uvedení prvních a podotýkám úžasných Avengers. Je vidět, že si z Vás jen dělaj prdel a já se stále musím nahlas tlemit všem těm mentálům, co u traileru na Infinity War při doskoku Spidermana křičí ''wooooooow, wooooow, how, how, wooow''. Pochopím takový pokřik od vězně, co dvacet let seděl a přišel do strip baru, pochopím to na koncertě milované kapely, nebo po vítězství nějakého týmu či jednotlivce na mistrovství světa, Evropy nebo Olympiádě, ale řvát jako kokot u traileru na digitální bordel s buznama v pláštěnkách, tomu řikám dokonalý vrchol mentální retardace a tenhle kraťas je přesně pro takovýhle kretény.0%. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Krátké a velice vtipné, ale pouštěl jsem si dokonce 14 minutovou verzi. Myslím, že má čsfd špatné informace. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Čo ja viem... Taká srandička na tému Prečo sa Hulk a Thor nezúčastnili Občianskej vojny. Občas je to skvelé, pôvabné a bohovské a hneď na to detské, detinskú, hlúpe a jemne trápnučké. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Za mne vtipný, odlehčený "dokument" o tom, proč se Thor nezúčastnil Občanské války. Která byla mimochodem tak tupá, že má za to u mne plus. Je to takové pitomé, to však nic nemění na tom, že tady Waititi narval do čtyř minut více humoru než nějací jeho marvelovští kolegové do celého úmorného filmu... 80% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Kdyby na Thor: Ragnarok nevyšly žádné trailery a tvůrci lákali na film pouze tímto kraťasem, bohatě by mi to stačilo, neboť je tu vše, co potřebuji vědět a to, že Taika Waititi dokáže svůj stylový a ujetý humor aplikovat na různorodé postavy a světy a vytřískat z nich ohromně vtipné situace. Kéž by takovýchto kraťasů bylo více! ()

Zajímavosti (3)

  • Team Thor se natáčel měsíc před samotným Thor: Ragnarok (2017). Natáčení započalo v červenci 2016. (griph)

Reklama

Reklama