Reklama

Reklama

Lekce

Trailer 2

Léto v La Ciotat. Několik mladých lidí, kteří hledají své místo ve společnosti, se účastní semináře tvůrčího psaní pod vedením známé spisovatelky Olivie. V jejich práci má znovu ožít dělnická minulost města s doky, které jsou už dvacet pět let zavřené. Antoine, kterého mnohem víc pálí problémy současného světa, se ostatním postaví. Olivii intenzita jeho chování vyvádí z míry, ale zároveň i přitahuje. (Artcam Films)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (4)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pekelne nudný francúzsky dramatický snímok, ktorý nemá šancu zaujať, aj keby sa ako snažil z jediného prozaického dôvodu. Lebo bol o ničom, a to doslova. Prakticky nulová dejová linka, nezaujímavé rozhovory a musím povedať, že aj dosť nesympatické postavy. Na druhej strane aspoň možno oceniť akú takú snahu o akúsi analýzu medziľudských vzťahov, ktorá v konečnom dôsledku dala filmu osobitý ráz. Avšak je to ozaj len ťažký podpriemer. 35 % ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Chladné tláchaníčko potenciálnych novinárov, ktoré nikam neviedlo. Od polky filmu som len čakal či si vedúca skupiny začne niečo s mladým uchom, no nestalo sa. Film bez poriadnej zápletky nemá šancu zaujať. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Konverzace je chvílemi elektrizující a místy působí, jako by účastníci dohadovali, o čem tento film bude. Ale najdete tu dost věcí k přemýšlení, ale neproniknete k tomu, co si postavy doopravdy myslí.  Přitom diskuse týkají rasy, národní identity, terorismu, xenofóbie, nebo rasismu. Účastnici worskhopu vypadají, jako by je k natáčení přivezdl ze všech exotických koutů francouzských držav. Ale konec se mi líbil. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama