Reklama

Reklama

Snafu: V háji jako obvykle

  • Čína Hidden Strike (více)
Trailer

VOD (1)

Úkol zněl jasně – za každou cenu ochránit civilisty pod palbou. Jackiemu Chanovi a Johnu Cenovi v roli elitních vojáků v tomhle filmu není co závidět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Náhodou mě se to moc líbilo. Chan a Cena mají dobrou chemii a oběma to sedlo. Je poznat čínská produkce, kdy akce jde až do mega extrému a je to zbytečná škoda a filmu to jen ubližuje. Druhá věc, která mě hodně štvala a kvůli které dávám nižší hodnocení, je CGI, které je opravdu příšerné. Jinak je to klasická Chenova akční komedie ochucena o troufnu si říct akčního komika Cenu. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vlastně se Chan vrátil i s rejžou Waughem ke konceptu bláznivejch akčních komedií, kterejch napráskal ve svý mladší době spoustu. Vlastně i ten závěrečnej sumář  bláznivejch a  nepovedenejch scén je toho důkazem. Vlastně to není ani nijak objevný, ani nijak napínavý, ale vtipný to s přimhouřeným očkem je. a s přihlédnutím k věku Jackieho, to je vlastně v poho. Asi pětkrát něco takovýho, než jednu Barbie. 50%. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Neškodná blbina sympatická tím, že je aspoň nonstop akční a pořád se tam něco děje. Je jasný, že Jackie má to nejlepší za sebou, ale akci ještě pořád v pohodě zvládne a jeho souhra a špičkování s Johnem Cenou funguje celkem slušně. Jenom škoda slabýho CGI a místy hodně přehnaný akce popírající fyzikální zákony hlavně cisternové finále, ale jako nenáročná jednohubka bez vyšších ambicí je to docela fajn.65% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan má 69 let! a víte co? Není to prakticky na něm poznat. K ruce si tentokráte vzal svůj protipól a když nemělo šanci že by vyšel The Rock padla logicky volba na toho druhého namakance. Je to Netflixovka, po které na druhé den už nebude muset pátrat v paměti o čem že to vůbec byla, jako víno. Záběry z písečné bouře nápadně připomínají Mad Maxe 2015. 50% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…SE PŘIHLÁSIL ČÍNSKÝ SOUKROMÝ BEZPEČNOSTNÍ TÝM, KTERÝ NAVZDORY VYSOKÉMU RIZIKU  UVĚZNĚNÉ PRACOVNÍKY, ČELÍCÍ JISTÉ SMRTI, EVAKUUJE DO BEZPEČÍ …“ Někoho by mohlo vylekat (možná spíš kurevsky vystrašit?) to čínský CGI. Někoho zase (vším možným) vylepšenej J.Chan. Všichni ale zapláčou nad příběhem… Takhle – na nic si to nehraje. Všichni (aspoň předpokládám) věděj, kam patřej. No, možná né úplně všichni, ale co už! Prostě taková akční béčková píčovina. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Sylvester Stallone z projektu vycouval. Nahradil ho John Cena. 2.) Film stál 80 milionů dolarů. 3.) Thx za titule Michael Novotný. ///                         PŘÍBĚH  **  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • „Diaľnica smrti“, o ktorej sa v príbehu hovorí, že je v blízkosti Bagdadu, nie je v Iraku. „Highway of Death“ je vlastne diaľnica 80 vychádzajúca z Kuwait City v Kuvajte a je vzdialená od Bagdadu skoro 700 kilometrov. (Arsenal83)
  • Scény z Blízkeho východu boli natáčané na zástupných miestach v Číne. Film sa natáčal už v lete 2018. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno