Reklama

Reklama

Nenasytná Tiffany

  • angličtina The Greedy Tiffany
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pepa (Leoš Noha) tráví většinu času vysedáváním po hospodách. Aby si vydělal na skromné živobytí, vykrádá chaty a ukradené předměty prodává v zastavárně. Při jednom ze svých lupičských výpadů je málem chycen při činu a během následného útěku náhodou objeví starou videokameru. Ta skrývá záznam, který odhaluje cestu k netušenému pokladu. Pepa je ohromen a okamžitě po něm zatouží. Brzy však pochopí, že aby ho získal celý, nebude muset podstoupit jen dlouhé hodiny kopání. Cena bude mnohonásobně vyšší... (A-Company CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (196)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Konečně první venkovní promítajda letní sezony a to se vším všudy. Blejskalo nám do toho, pršelo, foukalo a tak o 4D bylo postaráno. A jako tahle hororová komedie má něco do sebe , vůbec to nebylo hrozivý béčko jak jsem čekal. Zasmáli jsme se, popili a v jednu ráno mezi kapkami deště tančili kolem hřbitovní stěny dom. Takže start povedené :-) A jak se tu zmiňuje, jako sonda do určité sociální skupiny lepší než lecjaký fundovaný dokument! LETNÍ KINO 2018 ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Na české poměry sympatické dílko, ať už režijně herecky či nápadem, škoda jen, že po hororové stránce by nemohl konkurovat ani béčkovým hororům z 90. let. Ale díky krátké stopáži se to dá vydržet a člověk je docela zvědavý jak zevlující Leoš Noha (známý z Okresní pjeboju) dopadne. Zda zbohatne nebo ne... 60% ()

Reklama

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

V podstatě fuknční spojení grind hororu s komedií, ale filmu by slušelo přitlačit na pilu oběma pólům a mohl vzniknout dobře zapamatovatelný český snímek, který by na hlavu porazil i pozapomenutý Choking Hazard. Navíc je trochu smutný, když komparzisti-homlessáci působí přirozeněji v hereckém projevu než skuteční herci. Za vidění to ale stojí. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Leoš Noha je bezesporu jedním z mála alkoholiků a zevlů, jemuž se podařilo svůj životní styl a krédo promítnout i na filmová plátna a navíc, oproti svým kamarádům bezdomovcům a ztraceným případům, za svůj výkon sklízí aplaus - bravo ! Jeho postava Pepy, který balancuje mezi zastavárnou, zevlem, krádežemi, zevlem a zastavárnou potom opravu působí velice přirozeně a nenásilně. Dobře doplněný partou čučáků, rozhodnutých pro litr udělat všechno na světě a pitomcem Ediem z velkolepého a nekonečného seriálu Ulice tu za pomoci vodky,rumu a podružného vyhledávače kovů rozkrývají jedno obrovské tajemství.....Pocit z filmu jsem měl fakt dobrý, jediné, co mě zde vyloženě sralo - bacha spoiler - byl slizký ženský hlas, lákající do pasti - konec spoileru. Tento moment, byť se objevuje asi tak v 1 % filmu bohužel stačí na to, abych dal o hvězdu méně, jinak za mě palec nahoru................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

eagle-eye odpad!

všechny recenze uživatele

Moc na novodobé české filmy nekoukám, ale nechal jsem se zviklat zdejším hodnocením a režisérem podepsaným pod Monte Carlem...Chyba, velká chyba...Něco tak špatného jsem už dlouho neviděl...Amatérsky zpracované i natočené, námět by vymyslela i moje šestiletá dcera lepší...Fehu, radši zůstaň u MC, btw.i tam ta úroveň už upadá... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v obci Horní Jiřetín a u nedalekého zámku Jezeří na Mostecku. (Lajty)

Související novinky

Polednice vchází do dveří

Polednice vchází do dveří

10.08.2015

V červenci řadu lidí potěšil český horor Nenasytná Tiffany a už tu máme další nadějnou domácí žánrovku. Tentokrát nás vyděsí Polednice, film debutujícího režiséra Jiřího Sádka, který se inspiroval… (více)

Reklama

Reklama