Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noah (Adam Devine) strávi perfektnú prvú noc s dievčaťom jeho snov, no napriek tomu sa dostane do jej tzv. "friend zone". Neprejde ani deň aby nepremýšľal, kde urobil chybu. Po troch rokoch dostane neočakávanú možnosť cestovať späť v čase a zmeniť výsledok tej noci - jeho osud - znova a znova. (Real Tom Hardy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Netflix vážně válí. Tohle přece vůbec není ohraný. Má to trochu cestování časem, trochu butterfly effect a zároveň je to pěkně romantický, ale ne přeslazený. Fajn herci v čele s roztomilou Alexandrou Daddario, kterou jsem chtěl spolu s Noahem získat taky, ale co se nestane. Osud je sakramentsky nevyzpytatelnej. Všechny ty aspekty filmu z toho dělaj výjimečnej zážitek a je to přesně ten typ, kterej vám ideálně zahraje na notu. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Asi bych se měla cítit provinile, protože sice ohrané, ale stále bavící cestování v čase nebylo špatné. Ale, to ale tkví v hlavním herci celé romkom Adamovi DeVine. Ať mně jeho fanynky prominou, ale mně tady nesednul, prostě mně byl nesympatický a to pak nejsem soudná hodnotit jako ostatní. Sorry.... ()

Reklama

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

When We First Met jsem bral jako další podprůměrnou romantickou komedii od Netlixu, takže jsem zhlédnutí odkládal celé ty tři roky, co je film na světě. Musím ale přiznat, že jsem se spletl, a ač je film z pohledu romantické komedie poměrně standardní a ničeho extra zvláštního se nedočkáte, některé vtipy jsou fakt dobré, zápletka opakování jednoho dne nepůsobí lacině a celkově film zahřeje u srdíčka :) A Adama Devinea mám rád čím dál tím více, doufám, že ho uvidím častěji. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, co jsem si to sakra pustil za hovadinu, ovšem posléze jsem se začal poměrně dobře bavit a dokonce jsem se hezky zasmál, což se mi u nových komedií ne vždy stává. S Adamem DeVine stále máme nevyrovnaný vztah, ale minimálně v tomto filmu mi jednak nevadil a celkem jsem mu tu jeho roli věřil. Pokud se vyprofiluje v takového herce a nebude jenom dělat humory, tak budeme do budoucna kamarádi. A Alexa má sice velký prsa, ale co se týče hereckého talentu a určité přirozenosti si ještě musím pustit pár filmů pro objasnění, co si o ní vlastně myslím. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslel, že to bude jen trapná romantická komedie, když se do toho přidal prvek časové smyčky, skoro se mi chtělo křičet, ale pak jsem zjistil, že trojice Alexandra Daddario, Adam DeVine a Shelley Hennig jsou natolik fajn, že se na ně dobře kouká a film vás díky nim baví. Adam je na první pohled na zabití, ale on je prostě zábavný. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama