Reklama

Reklama

Nepřesaditelný!

  • angličtina Nonreplantable! (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Kdo je ve skutečnosti svérázný novinář Jiří X. Doležal, o němž bylo napsáno sedm diplomových prací? Jakou roli v jeho životě hraje časopis, do něhož píše pětadvacet let? A jakou roli v něm hrají ženy? A zakázané látky? A pravěk? A samota? A smrt? Na tyhle a další otázky odpovídá s dech beroucí otevřeností dokument režiséra Igora Chauna. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

sator 

všechny recenze uživatele

Časopisy nečtu, x vnímám podobně jako Rejžka, zbytnělý rozum, podvyživené EQ...Není pravda že narcisni člověk se má rád, právě proto že se nemá rád, hledá lásku k sobě skrze uspokojování rozumu... Brezinův postřeh o tom že články x nejsou o světě ale o něm, je trefný... Přesto jsem si mínění o x notně poopravil :-) Není žádné nauky jež by nejvyšší probuzený hlásal...tady duchovního Igora dostal :-) ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Docela mě to sedlo. Jen celý dokument stojí na kamarádství režiséra IGORA klauna a Jiřího přičemž XxX Lutz Doležal chce jednou spáchat sebevraždu, protože na to má právo! A ano má, jako každý jiný. Ale Hnízdo tohle nechápe a ve své prozíravosti několikrát odvětí panu X: Ne Jiří, to ne! PS: Z těch jeho zubů jsem byl fakt naměkoučko! ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Igorova komnata známého X-pisálka, provokatéra, pravěkého hledače, milovníka plnokrevných žen. Příjemně upřímná až s takovou nostalgií vzhledem k tomu, že aniž by JXD byl někdy velkým oblíbencem jsem sledoval skrz časopis jeho život v květu a bohužel i jakém si subjektivním vykolejení, kdy mi skutečně přišlo s časem, že více čtu o jeho rozporu k tématu. V současnosti natáčení už vidím spíše stárnoucího kluka, kterého skrze podivné dětství už nic nezmění a ty zuby, to asi leze do peněz, můstek od ucha k uchu, tak proč se na to nevysrat. ´´najdi to, co miluješ a nech, ať tě to zabije´´ CH.B. Jinak pane Chaune si teda umíte užít natáčení. Holky byly neskonale přitažlivé bez debat. :) 70% ()

Nuach

všechny recenze uživatele

Přátelé, díky za hodnocení a reakce... Věřím, že film bude zajímavý i pro vás, kteří máte na JXD nejednoznačný názor ... nebo naopak velmi jednoznačný... :-) Jednáme o kinodistribuci a přes léto vezeme film na Colours do Ostravy (21. 7.) a na LFŠ do Hradiště (31. 7. Sportovní hala.) A taky budeme cestovat po kinech. Takže věřím, že příležitost ke zhlédnutí bude... Igor ()

Furmi odpad!

všechny recenze uživatele

Komunista huliaci trávu, milujúci ženy, zenový učeň, spisovateľ, vyštudovaný psychológ, lovec trilobitov, psychiatrický pacient s poruchou osobnosti. To nevymyslíš. To je JXD. Je na to pyšný, dokumento o ňon je narcistický, primitívny, miestami veľmi zaujímavý. Tak ako JXD. Asi ho buď miluješ ale neznášaš. Mňa sa pozerať na film o človeku ktorý podporuje a poukazuje na jeho silne narcistickú povahu nebavilo a sralo. Nikdy viac. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama