Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby zachránila nefungující vztah se svým dospívajícím synem, rozhodne se rozvedená matka Dana jet s ním kempovat. Brzo po příjezdu se ale dostane do konfliktu s pohledným sousedem Stevem. Ovšem co se škádlívá, to se rádo mívá… (TV Prima)

Recenze (3)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

Apanatschi 

všechny recenze uživatele

Tak toto je pre mňa vyšší level hallmarkáčskej tvorby. Danica McKellar naozaj vyštudovala matiku a miluje ju – takže sa s hlavnou hrdinkou veľmi oduševnelo a easily identifikuje. Evidentne sa tým scenárista nechal inšpirovať. Decká majú dosť reálne problémy a sú sympatické vo svojej milej puberťáckej neohrabanosti. A ešte jedna vec, ktorou je tento filmík výnimočný a pre mňa zvlášť príťažlivý: prostredie kempu, predjarné obdobie v krásnej prírode – to je jedinečný background vzhľadom na ostatné rodinné snímky tohto typu. Súčasťou deja je aj lezenie, lanové dráhy, geo-caching a kone – fakt sa nemám na čo sťažovať. No a dramaturgicky je tu pekne vykreslená cesta zmeny, ktorú musia hlavní hrdinovia prejsť, aby napokon mohli skončiť v objatí. S primeranou sentimentalitou, ktorá tomu samozrejme patrí. P.S. Pri storke s medveďom som si povedala: „Tento filmík budem milovať!“ :-D ()

wopi odpad!

všechny recenze uživatele

Tak amatérské výkony před kamerou se hned tak nevidí. Chvílemi jsem myslel, že je to parodie. Není. Vlastně je, ale nechtěná. ()

Reklama

Reklama