Reklama

Reklama

VOD (1)

Členky ženského volejbalového týmu uvíznou v lesích plných zvrhlých lovců a absolvují nejnebezpečnější zápas svého života. (Netflix)

Recenze (38)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Woow!! Tleskám! Nenechte se zblbnout místním idiotským hodnocením... Film je přesně to, co chce být. A to je poctou 70-80kových lesních explo-slasherů, kde banda rednecks kydlí bandu sexy-hot basketbalistek, hokejistek, lakrosistek, dívčí sbory a podobný skupinky nadržených drsných mladých holek. Je to sranda, je to vtipný, je tam gore, furt se něco děje a odehrává se to v parádním prostředí. Až na to finále, to už bylo jen v jakýmsi sklepě a trochu se tam tlačilo na pilu. Ale s dobrou partou u ruma a špeka parádní film! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychovka. Nic víc bych za tím nehledal. Trapné dialogy volejbalistek se dají přežít i díky poměrně krátký stopáži. Občas film překvapí nějakou vtipnější scénou ( moc jich není ), sem tam se nakoukne i nějaký gore ( moc toho taky není ) a parta vidláků je taky celkem fajn. Slabší 3 hvězdy. Na jedno podívání dostačující zábava. ()

Reklama

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Poznáte ten pocit, keď sa vám aj hodnotenie Odpad! zdá stále príliš optimistické? Tak presne tento pocit mám ja teraz! Keď pomyslím na všetky tie filmy, ktorých som ohodnotil Odpadom, tak tie sa mi ani zďaleka nezdali také zlé ako tento klenot. Niečo tak debilné a idiotské som snáď ešte nevidel. Tešil som sa na športový film o volejbale z francúzsko-belgickej produkcie, a namiesto toho som dostal katastrofálny brak, na ktorom jediným pozitívom boli pohľadné volejbalistky. Najväčším prekvapením tohto celého je pre mňa snáď to, že toto niekoho seriózne mohlo baviť a je ochotný tomu dať aj vyššie hodnotenie ako Odpad! :O ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se těšil na zábavnou lesní slasher jízdu podobnou starým peckám no a dostal jsem šíleně nesympatické volejbalistky a nezábavnou sektu vidláků. Nakonec musím prostě dát špatné hodnocení protože mě to opravdu nebavilo a ani ty holky nebyly vlastně vůbec pěkné. Nezachránilo to ani to krásně červené gore takže nakonec jen zklamání a 1 hvězda. 25% ---2/10 IMDb ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Děsná konina! Absolutně nesympatické děvečky chovající se jak střečkující krávy a banda pablbů, co se je snaží lovit. Tedy člověk neví, kdo je tu blbější, jelikož se zdá, že nejspíš všichni aktéři téhle nepovedené komedie. Gore fajn, i když na splatter crazy komedii ho zas není tolik. Ano, létají zde hlavy, ba se i rozprskávají, a při práci s mačetou šplíchá krev na metry do výšky, a přeci to není úplně ono. Chlapík bez hlavy, jemuž z krku v rytmu srdečního tepu stříká krev, se potácí sem a tam, ale pointa žádná. Asi nejzábavnější je vybíjená míči, kdy po úderu do obličeje nešťastník vyprskne dvě decky krve, ale na celý film je to málo. Když už crazy, tak se měli tvůrci více odvázat....2,5* ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno