Reklama

Reklama

VOD (1)

Členky ženského volejbalového týmu uvíznou v lesích plných zvrhlých lovců a absolvují nejnebezpečnější zápas svého života. (Netflix)

Recenze (38)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Bolo by to lepšie, nebyť odfláknuteho CGI gore. Škoda. Na polovici gore scén si tvorcovia očividne dali záležať, druhá je nepresvedčivá a smiešna. Týmto neduhom trpí väčšina novších filmov, a čudujem sa, že to väčšine divákov, aspoň podľa hodnotení, nevadí. Inak je to zaujímavé spojenie francúzskej crazy komédie a vidláckeho exploitation, burani sú interesantne spracovaní, ku koncu aj bizarne desivý, v tých kvázi rúchach. Dievčatá väčšinou sexi, natočené je to dobre, lesy husté a úchvatné. Len spomínané mi dosť kazí zážitok. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vidět bláznivou, vtipnou, krvavou, Hororovou komedii a trochu se uvolnit, tak tyhle Ostrý holky od Netflixu, určitě doporučuji. Občas to bylo tak debilně vtipný, až jsem se od srdce fakt zasmál, tvůrcům se tahle pocta lesním slasherům opravdu povedla. Holky tu jsou pěkný, hlavně tu všechny běhají v kraťáskách, takže pro nás chlapy fakt lahůdka, Gore celkem povedené a za co přidávám čtvrtou * je za hudbu, která tu byla fakt výborná. Jak už je tu několikrát psáno, film si užijete o dost víc, pokud se na to podíváte vyhulený s kámošema za doprovodu dobrého pití. GO !! FALCONS GO !! Za mě fakt prdel, užil jsem si to. (151. hodnocení, Full HD) ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl náhodou pocit, že se dívám na opravdový horor nebo alespoň thriller, mohl bych filmu vytknout leccos (a nevěděl bych, co dřív), jenomže ona je to komedie - vlastně spíše parodie, a to docela roztomilá. Krásná (většinou) statečná děvčata proti upoceným tupým chlapům, hektolitry očividně falešné krve, poměrně hodně překvapivých momentů (aby ne, když se v té odzbrojující ptákovince může stát doslova cokoliv), svižná režie a pěkný vizuální kabátek. Je to brak, ale naprosto záměrný a stoprocentně hrdý. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem od sousedky láhev vína, pizza byla na cestě a tak jsem hledal na netflixu adekvatní film a našel tenhle bonbónek. No jedním slovem nádhera. Volejbalový holky v kratesech proti uchylům, můžu chtít víc ? Ne ! Hlavy lítaj vzduchem, záběrů na ženský prdelky kolik je libo, spousty klíčových scén a dialogů, i když třeba osud minipsa co se zahryzne trenérovi do koulí určitě ochránce zvířat nepotěší, ale ten černej lak filmu prostě extremně sluší. Ježisku já jsem spokojenej, od teď beru jen volejbalový holky . ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí filmu jsem si říkal, že jsem asi schopný pochopit to, když se pro tyhle vostrý holky někdo nadchne. Já to ale nejsem. Béčko jak vyšitý, ale nějak tomu chybí výraznější herecká tvář nebo alespoň koukatelnější tvářička a pak taky kousek toho dialogovýho umu, který svede rozesmát. Obrazově to v tomto případě nestačí. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama