foto

Gregory Scott Cummins

  • nar. 1956
    Orinda, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dangerous Words from the Fearless
2005 Jane Doeová: Jiná tvář (TV film)
Johnny Virus
2004 Breaking Dawn
2003 Detonátor
Hunter: Znovu v akci (TV film)
Loupež po italsku
2001 Cahoots
2000 Highway 395
Hodina stínů
1999 Inferno
Očistec (TV film)
1997 Gang policajtů
Past
Podsvětí hudby
1996 Jít za sluncem
1995 Last of the Dogmen
Lone Justice 2
1994 Murder Was the Case: The Movie
Ozbrojený a nevinný (TV film)
Perry Mason: Případ mrtvého guvernéra (TV film)
Watchers III
1993 Cliffhanger
1992 Batman se vrací
Forever
Kořeny zla
1991 Akce sova (TV film)
Blood Ties (TV film)
Studený jak kámen
1990 Cartel
Click: The Calendar Girl Killer
Krvavá hra
Parker Kane (TV film)
1989 Akční U.S.A.
Phantom of the Mall: Eric's Revenge
W.B., Blue and the Bean
Zajatkyně krutosti
1988 B.O.R.N.
Deadly Addiction
Maska smrti
Město ve slepé uličce

TV seriály

2019 Bosch (TV seriál)
Creep Signed His Kill (S05E10)
Hold Back the Night (S05E09)
The Space Between the Stars (S05E06)
další epizody (7)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Panama (S03E06)
Bosch (TV seriál)
Book of the Unclaimed Dead (S04E10)
Dark Sky (S04E08)
Missed Connections (S04E07)
další epizody (9)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Mac Finds His Pride (S13E10)
2017 Bosch (TV seriál)
The Sea King (S03E10)
Clear Shot (S03E09)
Aye Papi (S03E08)
další epizody (10)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
PTSDee (S12E07)
2016 Bosch (TV seriál)
Padni komu padni (S02E10)
Čas zmizet (S02E07)
Infarkt (S02E06)
další epizody (5)
2015 Aquarius (TV seriál)
Never Say Never to Always (S01E03)
The Hunter Gets Captured by the Game (S01E02)
Everybody's Been Burned (S01E01)
Bosch (TV seriál)
My a oni (S01E10)
Ztracení chlapci (S01E07)
Maminčin mazánek (S01E05)
další epizody (6)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Mac Kills His Dad (S10E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojité trable (S13E04)
2014 Bosch (TV seriál)
Zlé období (S01E01)
2010 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
A Very Sunny Christmas (S06E13)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
K nerozeznání (S01E06)
2008 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Mac & Charlie Die: Part 2 (S04E06)
Mac & Charlie Die: Part 1 (S04E05)
2007 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dennis Looks Like a Registered Sex Offender (S03E11)
Vražedná čísla (TV seriál)
Snadný výdělek (S03E23)
2006 Big Day (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dennis and Dee Get a New Dad (S02E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Blondýna ve hře (S02E04)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Démon, který přišel z chladu (S03E19)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Brutally Normal (TV seriál)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Smrtonosná škola (S02E03)
Timecop (TV seriál)
Union Square (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Land's End (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Rukojmí (S02E15)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Nabité pušky (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Valeriina píseň (S01E12)
1992 Raven (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky