Reklama

Reklama

Mnoho let poté, co války v Galaxii vyvolaly katastrofické události po celém světě i kolaps Měsíce, se lidstvo snaží přežít. Má jen jedinou modlu k uctívání - Cosmoball, fascinující hru, v níž se mezi sebou utkávají lidé s mimozemšťany na obrovské mimozemské lodi plující po obloze. Mladík s neskutečnou silou neznámé povahy se připojí k týmu horkokrevných superhrdinů výměnou za lék na smrtelnou nemoc své matky. Čtyři ze Země budou nejen bojovat za obranu cti své domovské planety ve velkolepé hře, ale také čelit hrozbě, kterou představuje Galaxie, aby mohli vzít svůj osud do vlastních rukou. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (42)

srazer 

všechny recenze uživatele

Tento film som pozrel až na druhý pokus. Prvý pokus bol tak pred rokom... No ako to začalo... a Bělo a Černo... tak som to hneď vypol :D Druhý pokus prebehol až po tom, čo som už mal všetko pozreté a nemal som čo pozerať... Prvá polovica filmu bola taká nuda, že som fakt myslel, že to znova vypnem. Nakoniec som to vydržal a neskor sa tam rozmynula aspoň aká taká zápletka a dalo sa to dopozerať. Kvoli tomu, že to nerobil skuseny hollywood ale Rusaci a kvoli pomerne dobrym efektom davam dve hviezdy ()

SteewCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně těžké hodnotit. Vizuálně se mi to líbilo, nemusí být všechno na miliardu procent jako Marvel, ale jinak velice zdařilé. Natasha je hezká. Anton je kastrovaný mentál. No a všichni ostatní jsou strašně divní. Scénář je dost slabý. Hudba těžký průměr. Nechápu HBO, proč tam není možnost originálního znění. Když si tam nastavíte ruštinu, mele to anglicky. Nechci to úplně odsoudit, protože je vidět, že se rusové snaží. Ale na druhou stranu je to strašně hloupé. 50% ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Ruská odpověď na Hunger Games a podobné produkty. 1)  Pro fanoušky žánru je to asi zajímavé. Ale kterého žánru? Jde o dětský film, parodii, scifi, pohádku, fantasy, dobrodružný snímek, komedii či romantický příběh? Jaká to patlanina._____ 2)  Brankář galaxie (Vratar Galaktiki), sympaticky přejmenován na Cosmoball, je předělávka 58letého režiséra, produkčního a scenáristy Džanika Fajzijeva podle francouzského kresleného seriálu Galactik Football._____ 3)  Zajímavé jsou ruské konotace. Nápomocný robot se jmenuje Sputnik. Moskvu symbolizuje stalinský mrakodrap. Hlavní ženská postava Nataša. A k tomu ti vlnožrouti. Takhle pořádně pracuje moskevská policie. Hurá!_____ 4)  Film připravoval režisér od roku 2014. Natáčení proběhlo v roce 2017 ve studiích Mosfilmu. Na ploše 3 500 m2 vznikly ulice a interiéry postapokalyptické Moskvy. Masových scén se účastnilo se až 500 herců, každý z nich v unikátním kostýmu. K tomu účelu nakoupila produkce 1,5 tuny letního oblečení z Indie. Do kin byl snímek uveden v roce 2020._____ 5)  26letý Jevgenij Romancov (Anton) dostal k roli vzhledem ke svému sportovnímu zaměření (absolvoval Moskevskou státní akademii tělesné kultury v oboru teorie a metodika fotbalu a hokeje). Sportovní background byl rozhodujícím faktorem i u výběru dalších herců. 31letý Ivan Ivanovič (útočník Pele ze zasněžené Brazílie) by taky stál za hřích._____6) Věk protagonistů uvádím k roku 2019. ()

Ja.Malachi 

všechny recenze uživatele

celkom v pohode..grafika fajn..ale hodnotenie zráža miestami dosť omedzene pôsobiaci scenár..v dialogoch ..a HLAVNE tomu .urewsky podráža nohy hlavný "hrdina" to akého dementa tam vybrali..ruky dolámať tomu čo robil kasting..ostatný herci v poho..dievky ako normálne- krása..ale ten .etard bez štipky hereckého talentu a charizmy...zakopať zahrabať,nikdy už nepustiť von..celý film som mal chuť ho zastreliť..bez srandy! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Snaha Ruska natočiť sci-fi pecku, ktorá sa vyrovná (v prehnaných myšlienkach prekoná) tie priemernejšie blockbustery, ktoré (občas) produkuje Hollywood. Najväčším problém tohto filmu je jeho slabší scenár. Jeho základy poznáme veľmi dobre a nič prekvapivého neprináša. (To už len do zátvorky, že v niektorých častiach filmu je vidieť nemalú inšpiráciu zo Západu.) Čo sa týka vizuálnych efektov, tak tie sú prekvapivo celkom vydarené a sú bez problémov zrovnateľné s tými, ktorými sa môžeme stretnúť u priemerných Hollywoodskych blockbusterov. Herecké postavy klasické, bez snahy ukázať hlbší rozmer ich charakterov. Zo záveru sa dá vyvodiť, že možnosť pokračovania nie je vylúčená. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama