Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Třetí řada začíná tři měsíce po událostech 2. řady, Emily Byrne se snaží prokázat svou nevinu a tvrdě pracuje, aby byla pro svého syna nejlepší matkou. Vše se ale zkomplikuje, když se ukáže, že jeden z případů jejího bývalého manžela Nicka je pro Emily příliš osobní, a může ohrozit rodinu, kterou se Emily zoufale snaží udržet pohromadě. (AXN)

(více)

Recenze (2)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou sériích ,jsem ani ničím nebyla překvapená.Všechno je to o tom ,jak dát nakládačku Emily.Hemží se to, klasicky,agenty ,ale Emily prakticky vše vyšetřuje sama.Toho násilí na ní je tam až přes čáru.Občas někoho seřeže ona ,anebo boxuje pytel.... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál začal (pre moju osobu) vďaka tématike nastolenej v prvej sérii, ako z veľkej knihy. Druhá postupne zišla z cesty, táto tretia je už vyslovene pre diváka, ktorý musí byť oddaným fanúšikom. Vidím, že je hodnotenie v porovnaní s ostatnými sériami najvyššie, no popravde, v tejto je toľko nelogických, za vlasy pritiahnutých, nereálnych, scenáristických prešľapov, že mi zostáva rozum stáť, pričom jediným logickým vyústením, prečo to tak dopadlo, je to rýchle tempo a dejová dynamika. Stále sa niekam uteká, stále je niekto v ohrození, a to už dnes divákovi (asi) stačí. Nebavilo .. ()

Reklama

Galerie (274)

Reklama

Reklama