foto

Patrick Heusinger

  • nar. Jacksonville, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Accommodations
2016 Jack Reacher: Nevracej se
2015 Beautiful Now
2013 Boomerang (TV film)
2012 Willowbrook
2007 Holka na hlídání
Tie a Yellow Ribbon
2005 Líbezná země

TV seriály

2020 Nezvěstná (TV seriál)
Iterum Nata (S03E10)
Tenebris (S03E09)
Veritas Aequitas (S03E08)
další epizody (10)
2019 Nezvěstná (TV seriál)
Accomplice (S02E10)
Committed (S02E09)
Aggression (S02E08)
další epizody (9)
2017 Nezvěstná (TV seriál)
Original Sin (S01E10)
Child's Play (S01E09)
Brave Boy (S01E08)
další epizody (10)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #49: Let It Shine (S04E04)
2016 Quantum Break (TV seriál)
2015 Casual (TV seriál)
Veledílo (S01E09)
Domů (S01E07)
Viceprezident (S01E06)
další epizody (7)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #58: Avoid the Douchemobile (S02E01)
Rule #101: Know When It's Time to Move On (S01E13)
Rule #3: Don't Stand in the Doorway (S01E10)
další epizody (6)
Od A do Z (TV seriál)
M Is for Meant to Be (E13)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #426: Fantasyland: A Great Place to Visit (S01E04)
Rule #47: Always Take Advantage of "Me" Time (S01E03)
Rule #174: Never Trust Anyone Who Charges by the Hour (S01E02)
další epizody (4)
2013 Witches of East End (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Milostný příběh (S02E03)
Až na krev (S02E02)
Narozeni v USA (S02E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Největší fanynka (S06E04)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Seznam posledních přání (S09E05)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
Losing Your Swing (S01E08)
Vzpomínky (TV seriál)
Friended (S01E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pekelná seznamka (S09E10)
2010 Submissions Only (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Comeback (S06E03)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Úplatek (S01E04)
Milionový lékař (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
El Generalissimo (S03E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Perverted (S11E09)
2008 Super drbna (TV seriál)
Akta "Ex" (S02E04)
Temná noc (S02E03)
Jak na Marcuse (S02E02)
další epizody (4)

Host

TV pořady

2010 The 64th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky