foto

Patrick Heusinger

  • nar. Jacksonville, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Accommodations
2016 Jack Reacher: Nevracej se
2015 Beautiful Now
2013 Boomerang (TV film)
2012 Willowbrook
2007 Holka na hlídání
Tie a Yellow Ribbon
2005 Líbezná země

TV seriály

2017 Nezvěstná (TV seriál)
Original Sin (E10)
Child's Play (E09)
Brave Boy (E08)
další epizody (10)
2016 Quantum Break (TV seriál)
2015 Casual (TV seriál)
Veledílo (S01E09)
Domů (S01E07)
Viceprezident (S01E06)
další epizody (7)
2013 Witches of East End (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Milostný příběh (S02E03)
Až na krev (S02E02)
Narozeni v USA (S02E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Největší fanynka (S06E04)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Seznam posledních přání (S09E05)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Friended (S01E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pekelná seznamka (S09E10)
2010 Submissions Only (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Úplatek (S01E04)
Milionový lékař (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
El Generalissimo (S03E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Perverted (S11E09)
2008 Super drbna (TV seriál)
Akta "Ex" (S02E04)
Temná noc (S02E03)
Jak na Marcuse (S02E02)
další epizody (4)

TV pořady

2010 The 64th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace