Reklama

Reklama

Temple

  • Japonsko ホーンテッドテンプル 顔のない男の記録
Ukázka z filmu

Trio mladých amerických turistov sa vyberie do Japonska. Kate (Natalia Warner) pracuje na svojej štúdii o religionistike a tak sa rozhodne, že v spoločnosti svojho priateľa Jamesa (Brandon Tyler Sklenar) a dlhoročného kamaráta Chrisa (Logan Huffman) navštívi tunajšie budhistické chrámy. Pri návšteve jedného malého obchodu narazí Chris na poznámkový zošit s popisom akéhosi tajomného zabudnutého chrámu. Aj napriek dôraznému varovaniu sa ho trojica rozhodne poctiť svojou návštevou. (beso74)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (24)

malylada 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, zda považovat tento kousek za horor, neboť napínavá atmosféra je takřka nulová. Scénář absolutně kašle na rozvíjení načrtnuté mytologie, zmítá se v utahaných dialozích, a pokud čekáte alespoň nějaké vygradování na závěr, nedočkáte se. Ocenit se dá určitě vizuál, ale vše ostatní hluboko pod průměrem......3/10 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Traja priatelia sa vyberú na dovolenku do Japonska skúmať staré chrámy, samozrejme narazia na ten najhorší a aj keď ich každý varuje, že sa tomuto miestu majú vyhnúť a už vôbec tam neostávať cez noc, okolnosti rozhodnú podľa očakávania inak. Nie je zlý, tento Temple. Atmosférka spolu s príťažlivou lokáciou uprostred lesov fungovala. Aj keď mám pocit, že sa to až príliš pomaly rozbiehalo a až príliš rýchlo ukončilo. Kým sa totiž tí nešťastníci k tomu chrámu dotrepali, a kým sa ešte zotmelo, bola hodina filmu v prdeli. Ale potom to prišlo. Dobre, že som počkal na večer, oplatí sa to pozerať po tme. Ináč by som z toho veľa nemal. Pointa žiaľ zase raz úplne postavená na hlavu, ale neškodný priemer tomu dám. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-japonský snímek „Temple“ skvěle využívá svoje kulisy. Nemůžu si pomoct, ale ty osamělé chrámy, osamělé domky, prostě to v hororu funguje, a je jedno, že se využívá hlavně noc, což je hororové klišé. Ale v tomhle případě to prostě správně umocňuje celkově vyznění snímku. Bohužel ta atmosféra je to hlavní, postavy jsou nezajímavé a celkově ani děj nevybočuje. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kdyby na film někoho náhodou lákalo jméno scenáristy Simona Barretta (jako mne), tak zde je vyjádření samotného Barretta, podle něhož nemá s filmem de facto nic společného. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 Amíci a jejich kámoš co žije v Japonsku se vydají studovat chrámy. Ve starožitnictví jich zaujme jeden chrám,který je prokletý tak tam zajdou a něco se jim stane. Film je kombinován vzpomínkami jednoho z přeživších s tím co se stalo. Jako horor to moc neuspěje zhruba 70 minut je to jen o tom, že někde chodí nebo si vykládají a pak se to rozjede, ale zase moc toho nečekejte. Velkým mínusem je navíc i to, že se nedozvíme co jich teda pronásledovalo a ta liška s více hlavama vypadla trikově tak blbě jako něco z Asylumu. 60 procent za ten konec co něco nabídl. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie trvalo 16 dní. (beso74)

Reklama

Reklama