Reklama

Reklama

Temple

  • Japonsko ホーンテッドテンプル 顔のない男の記録
Ukázka z filmu

Trio mladých amerických turistov sa vyberie do Japonska. Kate (Natalia Warner) pracuje na svojej štúdii o religionistike a tak sa rozhodne, že v spoločnosti svojho priateľa Jamesa (Brandon Tyler Sklenar) a dlhoročného kamaráta Chrisa (Logan Huffman) navštívi tunajšie budhistické chrámy. Pri návšteve jedného malého obchodu narazí Chris na poznámkový zošit s popisom akéhosi tajomného zabudnutého chrámu. Aj napriek dôraznému varovaniu sa ho trojica rozhodne poctiť svojou návštevou. (beso74)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (24)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Temple není moc dobrý film, ale je aspoň sem tam snaživý. Barrett se snaží o atmosféru která mu jde, chrám uprostřed lesů je kvalitní a celá filmařina je nádherná, ale to je tak všechno, zbytek je pomalý film kde se do konce nic moc neděje a když se oukáže posedlý hoch tak těch scén je zoufale málo. Scény vyšetřování byly zoufale nudné a díky hercům tragicky špatné. Slabé 2*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-japonský snímek „Temple“ skvěle využívá svoje kulisy. Nemůžu si pomoct, ale ty osamělé chrámy, osamělé domky, prostě to v hororu funguje, a je jedno, že se využívá hlavně noc, což je hororové klišé. Ale v tomhle případě to prostě správně umocňuje celkově vyznění snímku. Bohužel ta atmosféra je to hlavní, postavy jsou nezajímavé a celkově ani děj nevybočuje. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Traja priatelia sa vyberú na dovolenku do Japonska skúmať staré chrámy, samozrejme narazia na ten najhorší a aj keď ich každý varuje, že sa tomuto miestu majú vyhnúť a už vôbec tam neostávať cez noc, okolnosti rozhodnú podľa očakávania inak. Nie je zlý, tento Temple. Atmosférka spolu s príťažlivou lokáciou uprostred lesov fungovala. Aj keď mám pocit, že sa to až príliš pomaly rozbiehalo a až príliš rýchlo ukončilo. Kým sa totiž tí nešťastníci k tomu chrámu dotrepali, a kým sa ešte zotmelo, bola hodina filmu v prdeli. Ale potom to prišlo. Dobre, že som počkal na večer, oplatí sa to pozerať po tme. Ináč by som z toho veľa nemal. Pointa žiaľ zase raz úplne postavená na hlavu, ale neškodný priemer tomu dám. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, zda považovat tento kousek za horor, neboť napínavá atmosféra je takřka nulová. Scénář absolutně kašle na rozvíjení načrtnuté mytologie, zmítá se v utahaných dialozích, a pokud čekáte alespoň nějaké vygradování na závěr, nedočkáte se. Ocenit se dá určitě vizuál, ale vše ostatní hluboko pod průměrem......3/10 ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Trojica Američanov sa vyberie kvôli štúdiu kultúry do Japonska. Čírou náhodou sa dozvedia o tajuplnom chráme, ktorý bol v minulosti dejiskom mnohých zvláštnych udalostí a miestni obyvatelia sa mu vyhýbajú. Záhadný chrám ich napriek tomu láka a vyberú sa ho navštíviť. V chráme ich čakajú namiesto kultúrnych zážitkov desivé udalosti. - Nedá sa poprieť, že tá exotika v tomto prípade láka, ale režijne a scenáristicky je to tak slabé, že je to len zbytočne zničený fajnový námet. V závere sa to tvorcovia snažia zachraňovať tými najopozeranejšími zvratmi v tomto žánri, čo im ale vôbec nevychádza. Našťastie sa to vďaka krátkej stopáži dá zniesť a nedá sa ani povedať, že by to bola strata času, ale je to vhodné skôr pre menej skúsených fanúšikov žánru. Ale v podstate ani nie, pretože ich to od top žánru skôr odradí, ako nabudí k pozeraniu ďalších hororov. + herec z Final Girl ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie trvalo 16 dní. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno