Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Liam se probere po autonehodě a nepamatuje si, kdo je. Když se vydá do města pro pomoc, nachází jen mrtvá těla s podivně bledýma očima. Liam se nejprve domnívá, že to způsobil virus, který je přítomen ve vzduchu. Záhy však odhalí děsivou pravdu – každý, kdo se k němu přiblíží na vzdálenost 15 metrů, okamžitě zemře. (Cinemax)

Recenze (89)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, který byl víc než polovinu filmu dobře rozvedený. Pokud by se pokračovalo v tomto duchu, tzn. žádný záporný hrdina, ale spíš mysteriózní sci-fi se vztahovou zápletkou, bylo by vše OK. Jenže tvůrci chtěli vyprávět jiný příběh. Chtěli udělat na diváka dojem nějakým twistem...jehož výsledkem je podivná zavlasypřitaženost. Díky tomu, že se tvůrcům nepodařilo vztahy mezi postavami vyprofilovat, nedávalo jejich jednání smysl. Ono vám dojde, jak to asi scénáristi mysleli, jenže jako režiséři to nebyli schopni zprostředkovat divákovi Je to škoda, že je to tak nedotažené...potenciál tam byl. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Docela misterijozní guláš, dokazující, že se dá stále vymejšlet novej zápletek. Jak se to tak plyne časem a dobou, vykresluje to takovej ten prima americkej zapadákov, ve kterým se dějou fakt zvláštní věci. Konec je výbornej, dokonale zvrací celý děj a tím mě to opět dostalo do situace, ve který neváhám napsat, že to je fak dobrý, a tímto děkuji za tip.Top ? Tiptop? Tip a Tap ? ()

Reklama

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Už začiatok je jasný. Brilantné nepoznanie, temnosť kde pozrieš a bezútešnosť. Bez toho, aby človek odhadol čo ako, ale nastane typická stredná nuda a roztiahlosť, bez výpravy, a hlavne.... a hlavne bez nádeje a vysvetlenia, s dosť ohnutým twistom. Rádius má výbornú premisu umierania s jedným háčikom. Nikto nevie prečo a za čo. Naznačenie je typickou ukážkou, kedy scenár nevie vysvetliť čo ďalej. Vie spraviť twist, ktorý aj tu pôsobí tak nútene, a spraví to, že vlastne som nevedel, či pozerám sci-fi s darmi z vesmíru, kde muž žena musia byť Jing a Jang, alebo je to kriminálna anamnéza. Z jedného aj druhého by mal byť samostatný film, dať ich dokopy za 90 minút nebol šťastný nápad. Rádius nie je vyslovene zlý film, pár inovácií má, avšak jeho hybridnosť, nedotiahnutosť narobí zbytočné vrásky. (videné 31.03.2020, BDrip) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ja už keď vidim, že to točila Kanada, nepríjemne ma zmrví a idem do toho s tým, že další odpad. Výnimka ale potvrdzuje pravidlo. Radius neni nič svetoborné a prvá polka je na vraždu, ale tá druhá polka je napísaná veľmi umne a čím bližšie je záver, tým viac sa to rozmotáva a postupne sa odhaľujú veci, na ktoré počas filmu neprídete. Aj sci fi prvok s výbojom je síce trochu retardovaný, ale funkčný. V kalných kanadských vodách je toto skvost. 3 z 5 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak pozrime sa, stačí originálny nápad, dobré spracovanie a máme tu ďalší nábeh na hororový sci-fi kult. Ono spočiatku ten nápad nepôsobí ako bohvieaká genialita, ale vďaka nemu sa film hneď od začiatku slušne rozbehne. Postupne sú nám a postavám hádzané do cesty viaceré náznaky, kam by to celé mohlo smerovať, ale nikdy tak očividne, aby sme na prekvapivý záver mohli vopred prísť sami. A to je rozhodne dobre, pretože ten určite prekvapí, dodá celému uletenému nápadu potrebnú hĺbku a nechá to postavám poriadne vyžrať. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Selkirku a Winnipegu (Manitoba, Canada). (ČSFD)

Reklama

Reklama