Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie má možnost jít na schůzku se ženou, po které už dlouho touží. Ta má však podmínku, že musí sehnat doprovod i pro její sestru. Situace se zkomplikuje, když nejprve Alan a pak i Charlie chytí chřipku. (TV Nova)

Recenze (6)

SmoldaMara 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popis: Charlie se připravuje na návštěvu další ze svých přítelkyň, a tak potřebuje, aby Alan vypadl z domu. K jeho smůle, ale Alan zrovna onemocní. Alan má smůlu, protože se o něj nechce nikdo starat, dokonce mu Charlie s Jakem snědí polévku, kterou mu nechala poslat matka. Aby toho na Alana nebylo málo, tak mu Charlie dohodl rande se setrou té holky, se kterou má rande. A tak se snaží Alana rychle uzdravit, ale sám při tom onemocní. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlie potrebuje vyprázdniť dom pred príchodom jeho nového objektu. Allan ale nečakane ochorie, nanešťastie to dostane aj Charlie, ktorý odmieta dvojité rande zrušiť. Prevedenie: Tá Rose je stále viac cáknutá. Ale neva aspoň je sranda. 90% ()

Zajímavosti (3)

  • Charlieho (Charlie Sheen) hruď má v scéne zo sauny miestami zelený odlesk. Je to kvôli make-upu, ktorý mu bol nanesený na zakrytie tetovaní a ten sa vo vlhkom horúcom prostredí začal roztápať. (Real Tom Hardy)
  • Alan (Jon Cryer) se přizná Charliemu (Charlie Sheen), že se ve skutečnosti na lékařskou školu do Mexika ani nedostal. V pozdějších dílech je několikrát řečeno, že tam tu školu udělal a dokonce mu ji zaplatila jeho matka. (Guilemot)

Reklama

Reklama