foto

John Shaffner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 Home Game (TV film)
2007 Beast, The
2006 Sex, Power, Love & Politics (TV film)
Stroller Wars (TV film)
The Big Bang Theory - Unaired Pilot (TV film)
2003 Sixteen to Life (TV film)
2001 Magie a kouzla Davida Copperfielda: Ohnivé tornádo (TV film)
1995 Magie a kouzla Davida Copperfielda: Tajemné síly (TV film)
1994 Magic of David Copperfield: 15 Years of Magic, The (TV film)
1993 Magic of David Copperfield XV: Fires of Passion, The (TV film)
1992 Magic of David Copperfield XIV: Flying - Live the Dream, The (TV film)
1991 Magic of David Copperfield XIII: Mystery on the Orient Express, The (TV film)
1990 Magic of David Copperfield XII: The Niagara Falls Challenge, The (TV film)
1989 Magic of David Copperfield XI: The Explosive Encounter, The (TV film)
1988 Magie a kouzla Davida Copperfielda: Bermudský trojúhelník (TV film)
Secret Identity of Jack the Ripper, The (TV film)
1987 Magic of David Copperfield IX: Escape from Alcatraz, The (TV film)

TV seriály

2017 Teorie velkého třesku (TV seriál)
The Long Distance Dissonance (S10E24)
The Gyroscopic Collapse (S10E23)
The Cognition Regeneration (S10E22)
další epizody (10)
2016 Teorie velkého třesku (TV seriál)
The Birthday Synchronicity (S10E11)
The Property Division Collision (S10E10)
The Geology Elevation (S10E09)
další epizody (24)
2015 Crowded (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Očekávání premiérové noci (S09E11)
Kompenzace zhrzenosti (S09E10)
Vystřídání partnerských rolí (S09E09)
další epizody (24)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Infiltrace sterilní místnosti (S08E11)
Reflexe na základě šampaňského (S08E10)
Korekce nosní přepážky (S08E09)
další epizody (23)
2013 Máma (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Cooperova extrakce (S07E11)
Vyvrácení existence objevu (S07E10)
Anulace na Den díkůvzdání (S07E09)
další epizody (24)
2012 Dámy, nedámy (TV seriál)
Guys with Kids (TV seriál)
Sullivan a syn (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Vánoční deziluze (S06E11)
Technika vykuchání ryby (S06E10)
Konflikt s parkovacím místem (S06E09)
další epizody (23)
2011 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Speckermanova repríza (S05E11)
Rozšíření Válečníků z Ka’a (S05E10)
Rozptýlení ornitofobie (S05E09)
další epizody (24)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rekombinace Ligy spravedlnosti (S04E11)
Hypotéza o cizím parazitovi (S04E10)
Komplikovanost vztahů (S04E09)
další epizody (23)
2009 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Mateřská shoda (S03E11)
Experiment Gorila (S03E10)
Formulace odplaty (S03E09)
další epizody (23)
2008 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Hypotéza dárkových předmětů do koupele (S02E11)
Záhada s paní Vartabedianovou (S02E10)
Triangulace bílého chřestu (S02E09)
další epizody (20)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Koktejlový experiment (S01E08)
Knedlíčkový paradox (S01E07)
Paradigma Pána prstenů (S01E06)
další epizody (8)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Committed (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
2004 Listen Up (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2001 Inside Schwartz (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
1999 Work with Me (TV seriál)
1998 The Hughleys (TV seriál)
1997 Alright Already (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Chicago Sons (TV seriál)
1996 Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Partners (TV seriál)
1994 Přátelé (TV seriál)

TV pořady

2015 2015 American Music Awards (TV pořad)
2014 The 2014 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
20th Annual Screen Actors Guild Awards, The (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
2000 The 52nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1999 Arista Records' 25th Anniversary Celebration (TV pořad)
The Man Show (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace